VIDEO / Wesley, show total în „Al-Clasico“! Vezi cum l-a imitat pe Rădoi, dar şi cifrele sale absolut formidabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Opriţi-mă, dacă puteţi". Aceasta e provocarea lansată de cel mai bun marcator străin din istoria campionatului românesc pentru fundaşii adverşi. Ajuns în Arabia Saudită, brazilianul de 31 de ani dă gol la foc automat. Vezi ultimele sale reuşite superbe în derby-ul campionatului!

Wesley e definiţia „one man show". În România, a dat gol după gol până când a intrat în istoria campionatului, iar acum merge pe aceeaşi cale în Arabia Saudită.

Sâmbătă seară, fostul fotbalist al Vasluiului a jucat în primul său derby de când a ajuns la Riad, în ceea ce se poate numi un „Al-Clasico" în stil arab.

Ce a făcut?

În meciul cu Al-Nasr, Wesley i-a terorizat pe fundaşii adverşi şi şi-a continuat forma senzaţională.

La scorul de 1-1, brazilianul a tranşat de unul singur meciul.

Mai întâi, a punctat cu o lovitură de cap imparabilă, iar apoi a stabilit scorul final, 3-1 pentru Al-Hilal, cu un voleu formidabil, care a ridicat tribunele în aer.

VEZI GOLURILE LUI WESLEY

La fel ca Rădoi

Prin „dubla" sa împotriva celor de la Al-Nasr, Wesley i-a cucerit definitiv pe suporterii lui Al-Hilal. Pentru aceştia, partidele cu Al-Nasr au o importanţă aparte, iar jucătorii care înscriu în poarta rivalei devin veritabili idoli ai tribunelor.

Exemplul cel mai bun e Mirel Rădoi, cel mai iubit stranier din ultimii ani la Al-Hilal. Fostul căpitan al Stelei a debutat la Al-Hilal, chiar într-un derby cu Al-Nasr, şi a punctat cu o execuţie senzaţională.

VEZI GOLUL LUI RĂDOI

Wesely, şase goluri în trei meciuri

Revenind la Wesley, acesta e deja pe primul loc în clasamentul golgheterilor din campionatul saudit.

El are şase goluri după primele cinci etape! În prima, n-a jucat niciun minut. În a doua, a fost integralist, dar n-a înscris pentru ca apoi să fie de neoprit! Toate cele şase goluri ale brazilianului au venit în ultimele trei meciuri.

*A reuşit un hattrick, în etapa a treia, cu Najran (6-0)

* A înscris o dată în egalul cu Al-Ittifaq (1-1)

* A făcut „dubla", sâmbătă seară, în 3-1 cu Al-Nasr

Şase dintre cele 13 goluri ale lui Al-Hilal în actuala ediţie de campionat poartă semnătura lui Wesley. Datorită acestor goluri, formaţia din Riad se află pe locul patru din 12, cu opt puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite