Bătaie pe „U“ Cluj! Ei sunt miliardarii care atacă supremaţia CFR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany are motive de îngrijorare! Mai mulţi oameni de afaceri vor să preia Universitatea de la Florian Walter. Vezi cine poate readuce „U" în prim-planul fotbalului românesc.

Sfâşiată de Florian Walter şi de Anamaria Prodan, echipa-fanion a oraşului Cluj părea că va avea soarta altor formaţii cu tradiţie din fotbalul românesc, precum Poli Timişoara şi „U" Craiova.

Acum însă se vede luminiţa de la capătul tunelului. O informaţie publicată de „Ziua de Cluj" le oferă speranţe suporterilor „şepcilor roşii". Potrivit sursei citate, au apărut două oferte pentru preluarea echipei de la fostul investitor, Florian Walter.

Avere de 45 de milioane de euro

Prima propunere e din partea fraţilor Călin şi Gheorghiţă Bultoc, cu o avere estimată la 45 de milioane de euro. Aceştia deţin grupul de firme Meridian Auto, dar şi o companie de taximetrie cu acelaşi nume.

Iarăşi Stache

A doua ofertă a fost adusă pe biroul lui Florian Walter prin intermediul impresarului Vasile Miriuţă. Acesta vrea să intermedieze achiziţionarea echipei „U" Cluj de către doi nemţi.

Unul dintre aceştia e Lutz Stache, care, în trecut, s-a interesat şi de Rapid şi de Voinţa Sibiu. Stache şi partenerul său sunt dispuşi să-i ofere 750.000 de euro lui Walter. Negocierile sunt în derulare, însă, deocamdată, Walter le-a cerut 1.250.000 de euro nemţilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite