EXCLUSIV / Organizatorii meciului Dinamo – Barcelona aduc două nume uriaşe în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această toamnă, Bucureştiul va fi vizitat de două personalităţi în cadrul unei campanii fabuloase. Află numele celor două genii care vor sosi în Capitală.

„Thiess Holding" şi „Media Consulta" au dat o mare lovitură în această vară, aducând cea mai tare echipă de fotbal din lume în România.

Totuşi, amicalul Dinamo - Barcelona a fost doar primul episod dintr-o serie lungă de evenimente pregătite de cele două companii.

Inventatorul internetului vine primul

În cadrul campaniei „Oamenii care au schimbat lumea", mai multe personalităţi vor vizita Bucureştiul.

Primul nume care va sosi în Capitală va fi Sir Tim Benders-Lee, nimeni altul decât inventatorul internetului. Britanicul va ajunge în România, în septembrie sau în octombrie.

El va fi urmat de un alt geniu al zilelor noastre, Steve Wozniak, cel care a pus bazele companiei „Apple", împreună cu Steve Jobs.

Vine şi Usain Bolt?

„Gazeta Sportutilor" scrie în numărul de vineri că o altă companie, McCann Erickson, intenţionează să-l aducă în România pe Usain Bolt, campionul olimpic şi cel mai rapid om al planetei.

Cum în Bucureşti nu există o pistă adecvată de atletism, jamaicanul nu va participa la vreo cursă de 100 de metri, ci va fi invitat pentru a lua parte la o „alergare demonstrativă alături de copiii români", scrie sursa citată.

Costurile aducerii lui Bolt în România s-ar ridica la câteva sute de mii de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite