Steaua nu câştigă la Târgu-Jiu! Află de unde vine „blestemul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai aşteptat meci din etapa a 12-a, Pandurii - Steaua (duminică, ora 21.30 / Digi Sport) e unul în care, probabil, toată Liga I va fi de partea gorjenilor.

Un eventual succes al roş-albaştrilor pe terenul ultimei formaţii care a reuşit să se ţină aproape de trupa din Ghencea ar „ucide" campionatul când n-am ajuns nici măcar la jumătatea lui!

Care ar fi însă argumentul Pandurilor într-un meci cu un adversar „cu două clase peste orice altă echipă din Liga I", după cum a caracterizat-o pe Steaua chiar Petre Grigoraş?

„Abonaţi" la 1-1

Gorjenii se pot încuraja din bilanţul duelurilor cu Steaua, la Târgu-Jiu, în ultimele două sezoane. Ambele partide, cu „Grig" pe banca gazdelor, s-au încheiat la egalitate, 1-1. Mai mult, de când e la Pandurii, Grigoraş a pierdut doar unul din patru meciuri cu trupa din Ghencea. Se întâmpla în turul sezonului 2010 - 2011, atunci când Steaua a câştigat, acasă, cu 2-0. De atunci, au urmat cele două remize de la Târgu-Jiu şi o victorie a Pandurilor, 2-1, pe Ghencea!

„Nu-mi tremură pantalonii"

Omul pe care Gigi Becali a încercat să-l aducă pe banca Stelei, în vară, a vorbit despre cel mai dificil test pentru formaţia sa de la începutul campionatului.
„Steaua e o echipă puternică, dar noi suntem neînvinşi pe teren propriu. Veţi vedea o trupă a Pandurilor care se va lupta cu toate armele în acest meci. Nu-mi e frică de nimic. Nu mai sunt la început de drum în această carieră. Nu-mi tremură pantalonii la un meci cu Steaua", a declarat Petre Grigoraş.

DECLARAŢIE

Chipciu şi Adi Popa, acest „Speedy Gonzalez", sunt cei mai periculoşi fotbalişti ai Stelei.
Petre Grigoraş antrenor Pandurii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite