VIDEO HORROR Moment îngrozitor la un meci din Liga Campionilor Asiei! Arbitrii au luat-o la fugă, jucătorii au izbucnit în plâns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Sepahan (Iran) - Al-Ahli (Arabia Saudită) a fost la un pas de a se sfârşi tragic în minutul 63. La semnalizarea tuşierului, centralul a întrerupt jocul, deoarece din peluză s-au aruncat mai multe obiecte. Până aici, nimic spectaculos. Ce a urmat însă a dovedit că arbitrul asistent, dar şi mai mulţi jucători aflaţi în apropierea sa au avut zile, fiindcă au scăpat miraculos de o mare tragedie.

Echipele iraniene au cea mai mare medie de spectatori în Liga Campionilor Asiei, însă, cu siguranţă, această medie va suferi o scădere. Motivul? Sepahan Isfehan va primi o suspendare drastică după un incident grav, petrecut miercuri seară.

Din cauza acestui episod, întâlnirea cu Al-Ahli a fost oprită zece minute, însă aceasta a fost cea mai mică „pagubă", având în vedere că, datorită norocului, s-a evitat o mare tragedie.

Ce s-a întâmplat?

În minutul 63, atunci când tuşierul a cerut întreruperea meciului din cauza mai multor obiecte aruncate pe gazon, jucătorii iranieni s-au dus în zona galeriei, cerând ca fanii lor să se potolească.

Apoi, Adel Kolahkaj, unul dintre mijlocaşii lui Sepahan a început să cureţe gazonul.

Neatent, Kolahkaj a luat şi un obiect cu care a făcut câţiva paşi, după care l-a aruncat pe margine, la câţiva metri de locul unde se afla brigada de arbitri, dar şi colegii săi din echipă.

Obiectul a lovit un panou publicitar, iar apoi s-a întâmplat asta:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite