VIDEO / Oare cât a înjurat pe margine? Vezi ce a păţit Dan Petrescu în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bursucul" a ajuns într-o situaţie de neimaginat până acum o lună şi jumătate. Coşmarul a continuat duminică seară, iar imaginile spun totul.

Dan Petrescu se obişnuise să fie în cărţi fie pentru promovare, cât a antrenat Kuban Krasnodar în liga a doua, fie pentru cupele europene şi titlu, cât timp s-a aflat la Unirea Urziceni sau chiar la acelaşi Kuban, după ce a ajuns în primul eşalon.

Paradoxal, tocmai trecerea la un club mare, Dinamo Moscova, a schimbat obiectivele tehnicianului român.

De la instalarea sa, Petrescu are un bilanţ catastrofal: şase meciuri, o victorie, un egal şi patru înfrângeri în toate competiţiile! Mai mult, în campionat, Dinamo Moscova e tot pe ultimul loc, având trei puncte după opt runde.

După ultimul rezultat, trupa pregătită de Petrescu a ajuns la patru puncte de locul 13, primul care asigură „supravieţuirea" în prima ligă.

Ce s-a întâmplat?

La capătul unui meci intens, în deplasare, la Rostov, o altă formaţie din subsolul clasamentului, elevii lui Dan Petrescu au fost învinşi cu 1-0.

La fel ca în runda precedentă, când a pierdut în minutul 90+3, şi de această dată Dinamo Moscova a primit lovitura după pauză.

În minutul 62, Holenda a înscris singurul gol al jocului, condamnând echipa lui Petrescu la un nou eşec.

VEZI REZUMATUL MECIULUI

 VEZI CE A FĂCUT PETRESCU PE MARGINE DUPĂ ÎNFRÂNGEREA DE SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite