Mesajul cu care Ronaldo râde de săraci! Vezi salariul IREAL pe care i l-a oferit Realul şi cum Spania a explodat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul „As" a anunţat că madrilenii i-au mărit contractul portughezului. Decizia „galacticilor" l-a urcat pe CR7 în top-ul mondial al celor mai bine plătiţi fotbalişti, însă a indignat publicul, care a condamnat modul iresponsabil în care sunt aruncaţi banii în vremurile de criză.

Cristiano Ronaldo şi-a atins scopul. A spus că e nefericit la Real Madrid, s-a scris că ar fi plâns în vestiar şi că arabii de la Manchester City ar fi pregătit 125 de milioane de euro, numai ca sumă de transfer, pentru a-l face fericit pe starul portughez. Simţind că riscă să-şi piardă fotbalistul numărul 1, preşedintele madrilenilor a reacţionat.

Ce a făcut?

Florentino Perez i-a mărit salariul lui Ronaldo, de la 12 milioane de euro pe an la 16 milioane! Prin comparaţie, la Barcelona, Messi câştigă „doar" 10,5 milioane de euro în fiecare stagiune. Iată top-ul celor mai bine fotbalişti ai planetei:

1- Eto'o (Anji) 20 de milioane de euro
2- Cr. Ronaldo (Real Madrid) 16 milioane de euro
3- Ibrahimovici (PSG) 14,5 milioane de euro

Spania e indignată

Reacţiile au fost vehemente după ce în presă a apărut noul contract al lui Ronaldo. E a doua oară când Realul provoacă furia spaniolilor, după ce, în 2009, „galacticii" au sfidat criza şi au plătit 94 de milioane de euro pentru a-l transfera pe star-ul portughez de la Manchester United.

Situaţia e cu atât mai bizară cu cât Real Madrid e un club inglodat în datorii, însă şi-a permis să arunce o sumă halucinantă pentru salariul unui singur fotbalist. Tocmai de aceea, pe Facebook a apărut o poză în care Ronaldo are un mesaj elocvent prin care demonstrează cine îl plăteşte în realitate.

„Banca mi-a plătit transferul şi acum salariul mi-l plăteşti tu. Cînd ţi se măreşte TVA-ul, aminteşte-ţi cît de bine dau cu capul", e mesajul scris pe un banner pe care îl ţine Ronaldo, într-o poză care, evident, e trucată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite