EXCLUSIV / Primele imagini de la prezentarea lui Răzvan Lucescu la Doha! Vezi în ce supercompetiţie va antrena românul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arabii sunt convinşi că au dat lovitura prin aducerea tehnicianului de la care aşteaptă titlul de campion! Tocmai de aceea, conferinţa care a prilejuit semnarea contractului cu Lucescu jr a fost una grandioasă. „Adevărul" a avut un trimis special la Doha şi vă dezvăluie cum a fost primit Răzvan Lucescu, pe câţi ani a semnat, ce a declarat şi care sunt planurile sale la cârma vicecampioanei Qatar-ului!

Foarte mulţi antrenori şi jucători visează să ajungă în zona Golfului Persic, mai ales după ce banii s-au împuţinat în Europa din cauza crizei.

Într-adevăr, arabii sunt generoşi, investesc în fotbal cu petrodolarii lor, însă sunt şi exigenţi! Exemplul cel mai bun e clubul la care a ajuns Răzvan Lucescu.

În stagiunea recent încheiată, El-Jaish, echipa armatei, s-a clasat pe locul 2 în campionat şi s-a calificat pentru viitorul sezon al Ligii Campionilor Asiei. În plus, a ajuns în semifinalele a trei dintre cele patru cupe care se joacă, în fiecare an, în Qatar.

L-a înlocuit pe un un brazilian

Aceste rezultate n-au fost însă suficiente pentru ca brazilianul Pericles Chamusca să fie păstrat pe banca tehnică. Oficialii echipei l-au mulţumit şi l-au anunţat că va fi înlocuit cu Răzvan Lucescu. Şi asta încă din timpul campionatului!

Salariu de un milion de dolari

Răzvan Lucescu, alături de conducere şi jucători

Marţi, Lucescu jr a semnat contractul cu El-Jaish. E un acord pentru trei ani, cu un salariu stagional de un milion de dolari.

Părţile s-au ferit să vorbească despre obiective, însă, e clar că vicecampioana Qatar-ului vrea titlul şi un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor Asiei.

De fapt, prezenţa în această competiţie e şi motivul pentru care arabii l-au luat pe Răzvan Lucescu. Ultima ediţie a Ligii a fost câştigată de Al-Sadd Doha, grupare condusă de fratele şeicului care finanţează El-Jaish.

Acum, prinţul care l-a pus pe Lucescu jr la echipă visează că românul să facă din El-Jaish viitoarea campioană a Asiei!

Ce a spus Răzvan?

Antrenorul român, după semnarea contractului

„În sezonul trecut, El-Jaish a terminat pe locul 2. Vom încerca să îmbunătăţim această clasare în noul campionat", şi-a început discursul fostul tehnician al Rapidului.

„Voi duce echipa într-un stagiu de pregătire de o lună în Austria. După această perioadă, îmi voi cunoaşte mai bine jucătorii, iar ei vor înţelege filosofia mea despre fotbal", a continuat românul.

„O să fac foarte puţine schimbări, fiindcă nu vreau să modific drastic o formulă câştigătoare, care a avut rezultate bune", a afirmat Lucescu.

Întrebat dacă El-Jaish va face faţă în Liga Campionilor Asiei, antrenorul a spus: „Viitoarea ediţie a competiţiei va începe abia în februarie 2013, iar până atunci vom avea foarte mult timp pentru a lucra cu echipa".

Lucescu, la conferinţa de presă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite