Porumboiu, foc şi pară! Patronul Vasluiului îşi desfiinţează antrenorul şi jucătorii. Vezi de ce se teme că echipa va fi suspendată de UEFA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul galben-verzilor a făcut 18 achiziţii în această vară. Scopul? Să ajungă în grupele Ligii Campionilor şi să ia banii UEFA. Visul său s-a năruit, iar mai mult, moldovenii riscă o pedeapsă drastică din partea forului european.

Imediat după 1-4 cu Fenerbahce, Porumboiu s-a luat de trei jucători: Coman, N'Doye şi Antal. Astăzi, omul de afaceri a găsit şi alţi vinovaţi pentru ieşirea echipei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Ce a spus?

„Am înţeles că, la 1-1, N'Doye a bătut şi a ratat acel penalty, deşi nu el era desemnat primul executant. Chiar Şumudică a spus că Marius Niculae ar fi trebuit să bată acel 11 metri. Păi, dacă a fost aşa, înseamnă că sunt două probleme. În primul rând, Şumudică a dormit pe bancă, în loc să strige la N'Doye. Apoi, episodul ăsta demonstrează că Şumudică nu e ascultat de jucătorii lui, ceea ce e grav", a declarat Adrian Porumboiu la GSP TV.

„Ne-am făcut de rahat din cauza lui Stanciu"

O altă supărare a lui Porumboiu e legată de faptul că, la finalul partidei cu Fenerbahce, managerul echipei, Daniel Stanciu, a sărit la bătaie cu unul dintre antrenorii turcilor.

„Observatorul meciului m-a informat ce trăznaie a făcut Stanciu. Am înţeles că i-a băgat degetele în ochi antrenorului secund de la Fenerbahce. Cred că, după ce a luat un pumn şi a căzut peste acel pod, s-a tâmpit. Ne-am făcut de rahat din cauza lui şi, pentru că incidentul a fost notat în raportul observatorului, riscăm să fim şi suspendaţi", a încheiat Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite