VIDEO / Transfer revoluţionar pentru echipa lui Olăroiu! „E un moment istoric pentru fotbalul din zonă“, se laudă arabii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele din Emirate sfidează criza financiară, iar asta se vede cel mai bine în mişcările lor în perioada mercato. Dacă mai toate cluburile din lume se uită de două, trei ori înainte de a plăti sume oricum mult mai mici faţă de anii dinaintea crizei, în Emirate, cerul e limită.

După un sezon în care a jucat tot la Al-Ain, sub forma unui împrumut care i-a costat pe arabi peste cinci milioane de dolari, ghanezul Asamoah Gyan a fost achiziţionat definitiv de la Sunderland.

„Acesta e, fără îndoială, un transfer revoluţionar pentru fotbalul din Emirate. Când aduci un jucător de talia lui Gyan în ţară, cu siguranţă, şi alte vedete ale fotbalului mondial vor fi încurajate să semneze cu cluburi din Emirate. Cine vine aici poate fi un fotbalist foarte mulţumit, dar şi un om cu o viaţă liniştită în afara terenului", a declarat Carlo Nohra, italianul care ocupă funcţia de preşedinte executiv la Al-Ain.

A fost cel mai bun în stagiunea trecută

Arabii nu s-au mai uitat la bani pentru achiziţionarea lui Gyan, având în vedere prestaţiile sale din stagiunea recent încheiată.

Ghanezul de 26 de ani a fost golgheterul campionatului cu 22 de reuşite şi cel mai important fotbalist al lui Olăroiu în lupta pentru titlul pe care Al-Ain l-a cucerit după opt ani.

VEZI UN TOP 7 AL GOLURILOR MARCATE DE GYAN LA AL-AIN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite