VIDEO / Mutu, cel mai respectat român în Franţa! Primire de rock star la debutul oficial al „Briliantului“ la Ajaccio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la 33 de ani, atacantul a semnat, probabil, ultimul contract important din carieră. Duminică, el a bifat prima partidă în Ligue I, iar intrarea sa pe teren a fost precedată de momente impresionante. Click pentru a citi ce făcut şi cât a jucat.

La aproximativ trei săptămâni după ce a semnat cu Ajaccio, Adrian Mutu a debutat în campionatul francez, duminică, în deplasarea de la Lyon.

Având în vedere că, deocamdată, nu se află în cea mai bună formă fizică, românul n-a fost titular, însă a fost introdus pe teren de antrenorul Alex Dupont în partea secundă.

Ce a făcut?

Până să-şi facă apariţia pe gazon, fiecare mişcare de încălzire efectuată de „Briliant" a fost urmărită şi transmisă de televiziunea franceză în momentele în care jocul era întrerupt. Comentatorul a anunţat intrarea românului pe teren, în minutul 62, ca pe un mare eveniment.

Mutu a fost introdus la scorul de 1-0 pentru gazde, însă n-a avut nicio ocazie importantă cât timp s-a aflat pe gazon, deşi Ajaccio a atacat în valuri şi a avut mai multe situaţii de a înscrie golul de 1-1.

Contrar cursului jocului, Lyon a punctat pentru 2-0, în minutul 75, stabilind scorul final.

Mutu şi-a trecut în cont doar un cartonaş galben, încasat în minutul 70, pentru o intrare împrumutată din karate asupra unui adversar.

După acest rezultat, Ajaccio se află pe locul 14 din 20 cu cinci puncte după cinci meciuri. Echipa lui Mutu e la două puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă.

VEZI REZUMATUL MECIULUI LYON - AJACCIO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite