Culmea tupeului! Mircea Badea: „Mă simt tâlhărit de Alina Dumitru! E naivă. Aştept scuze!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a ironizat modul în care vicecampioana olimpică a cedat în finală, în faţa unei adversare din Brazilia, prezentatorul emisiunii "În gura presei" a susţinut că, de fapt, el e victima în scandalul care a indignat România.

Articolul publicat, ieri dimineaţă, de adevarul.ro a stârnit o reacţie furioasă din partea vizitatorii site-ului.

Şi a stabilit un record: peste 70.000 de vizualizări în doar câteva ore şi sute de comentarii, majoritatea împotriva modului în care Mircea Badea a ironizat-o pe Alina Dumitru.

Apoi, a venit rândul vicecampioanei olimpice să taxeze ieşirea prezentatorului de la Antena 3.

Ce a spus Badea?

Ediţia de luni a emisiunii "În gura presei" a fost deschisă de Mircea Badea cu subiectul legat de Alina Dumitru.

În loc să recunoască faptul că a sărit calul, atunci, pe Twitter, a ironizat-o pe sportivă, Badea a lăsat de înţeles că el e victima în această poveste. „Când am văzut că Alina Dumitru a spus că e urât ce a făcut Mircea Badea, am rămas blocat. Eu chiar nu-mi aduc aminte când am jignit-o pe Alina Dumitru! Într-adevăr, am vorbit despre ea în ultimele două minute ale emisiunii de duminică seară, însă mai aveam puţin şi făceam nişte icoane cu Alina Dumitru şi mă închinam la ele. Eu am elogiat-o pe ea. N-am jignit-o. Ah! Şi am mai postat un mesaj pe Twitter despre motivul pentru care doamna Alina Dumitru n-a votat, aşa cum a declarat chiar ea pentru agenţia Mediafax. Am zis că, probabil, are dureri la mână din cauza modului în care a fost bătută de adversara ei din Brazilia", şi-a început Badea explicaţiile.

Mesaj pentru Alina: „Maturizează-te!"

Prezentatorul de la Antena 3 a insistat că „presa abjectă, presa băsistă a indus-o în eroare pe Alina Dumitru".

Apoi, i-a transmis un mesaj Alinei: „Eu sunt victima în treaba asta. Sunt tâlhărit de doamna Alina Dumitru, fără voia ei. Ea e tânără, e naivă şi nu i-a trecut prin cap să verifice ce i-a spus presa abjectă a lui Băsescu. Doamna Alina Dumitru, haideţi să ne maturizăm până mâine (n.r. - marţi). Aştept să faceţi turul televiziunilor, să daţi declaraţii în ziare şi să vă cereţi scuze faţă de mine. Mă aştept la corectitudine din partea Alinei Dumitru. Eu sigur, sigur nu-mi cer scuze, ci aştept scuze".

image
Comentariul lui Mircea Badea
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite