VIDEO / Miracolul Neşu! La 15 luni de la accidentare îşi poate mişca ambele mâini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recuperarea pe care românul o urmează în Statele Unite, din luna mai a acestui an, a început să dea roade. Fostul fotbalist a postat pe Youtube un filmuleţ în care se vede clar cum a progresat faţa de momentul în care a ajuns în America. Vezi imaginile, citeşte ce spune Neşu şi transmite-i un mesaj de încurajare!

În filmuleţul postat de Neşu, se poate vedea cum acesta pedalează o bicicletă cu ambele mâine, fără să fie ajutat de nimeni. Asta după ce, imediat după accidentare, „Bichonul" era paralizat aproape complet, iar înainte de a ajunge în America nu-şi putea mişca decât gâtul şi parţial mâna stânga.

Ce a scris Neşu pe Twitter?

„În sfârşit, un progres real! Pedalez bicicleta cu ambele mâini, SINGUR, FĂRĂ NICIUN AJUTOR. Sunt foarte bucuros", e mesajul postat de Neşu (29 de ani).

Fostul fotbalist al lui Utrecht s-a accidentat grav, la 10 mai 2011, la un antrenament al olandezilor, când un coechipier a căzut peste el.

Medicii l-au diagnosticat pe Neşu cu fractură de vertebră cervicală. De atunci, „Bichonul" a început lupta pentru a putea merge din nou, iar primele rezultate se văd acum.

VEZI IMAGINILE CU NEŞU PEDALÂND O BICICLETĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite