VIDEO / Maradona, făcut praf de fiul său: „N-are curaj! E o ruşine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendarul argentinian şi-a scandalizat familia după un anunţ făcut acum două zile. Află motivul pentru care e pus la zid!

Diego Maradona a declarat, acum câteva zile, că va avea un nou copil cu partenera sa de viaţă, Veronica Ojeda (34 de ani). Aceasta e însărcinată în patru luni, după ce, în 2011, a pierdut o sarcină în 19 săptămâni.

Ştirea preluată de presa internaţională a făcut ravagii în familia lui Maradona (51 de ani), care mai are două fete, Dalma (25 de ani) şi Gianina (23 de ani), din căsătoria cu Claudia Villafane.

În plus, Diego are şi un fiu nelegitim, Diego Armando Sinagra (26 de ani), dintr-o aventură pe care a avut-o, atunci când juca la Napoli.

Diego Armando jr şi-a criticat dur părintele după ce a aflat că acesta va avea un nou copil.

Ce a spus?

„Nu pot să-mi explic cum poate să mai aibă un copil, din moment ce nu are curajul să-i recunoască pe cei pe care îi are deja. Mai mult, e o ruşine că nimeni nu-i spune că face o greşeală. Mi se pare incredibil", a afirmat fiul nelegitim al lui Maradona.

Nici fata lui „El Pibe D'Oro", Dalma, n-a vrut să comenteze ştirea potrivit căreia tatăl ei va mai avea un copil, lăsând de înţeles că e supărată din această cauză.

VEZI IMAGINI CU PARTENERA DE VIAŢĂ A LUI MARADONA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite