Explicaţii halucinante pentru înfrângerile de la scrimă: „Ne-am vândut pe 3.000 – 4.000 de euro!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de 24 de ore, Coreea de Sud ne-a luat „aurul" la băieţi şi ne-a scos fetele încă din sferturi la concursul pe echipe. Preşedintele onorific al Federaţiei de Scrimă, Alexandru Mironov, a avansat o ipoteză şocantă pentru cele două eşecuri. În schimb, cu ochii în lacrimi, Ana Maria Brânză, a venit cu alte explicaţii pentru dezastrul de la Londra.

„Adevărul" a dezvăluit cum Coreea de Sud s-a pregătit pentru Jocurile Olimpice, trimiţându-şi echipele de scrimă în România!

Acum, oficialii federaţiei au ajuns la concluzia că această mutare a fost benefică pentru asiatici şi dezastruoasă pentru sportivii noştri.

„Ne-am vândut pe 3.000 - 4.000 de euro. A fost o greşeală că le-am permis sud-coreenilor să se antreneze cu lotul nostru la Izvorani", a spus la TVR Info, preşedintele onorific al Federaţiei de Scrimă, Alexandru Mironov.

Brânză: „Ne-am bătut joc"

După înfrângerea cu Coreea de Sud, echipa feminină a învins Italia, dar a pierdut cu Germania, clasându-se pe locul 6.

Cu ochii în lacrimi, Ana Maria Brânză, a încercat să explice de ce fetele n-au cucerit nicio medalie, nici la individual, nici la concursul pe echipe.

„Nu ne-a mers nimic. Ne-am bătut joc de munca noastră. Noi am urcat spada românească pe podium, noi am coborât-o. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi, aici, la Londra, dar nu se va repeta niciodată", a spus Brânză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite