FOTO INCREDIBIL / Asta da dovadă de civilizaţie! Când o să ajungă România la nivelul ăsta?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se spune că anumite imagini fac cât o mie de cuvinte. Click pentru a vedea o poză, care confirmă această teorie şi care te pune pe gânduri. Oare de câte generaţii e nevoie ca să vedem o fotografie similară, făcută într-un loc public în România?

La mijlocul săptămânii, la Teheran, s-a disputat un meci de calificare pentru CM 2014 între Iran şi Coreea de Sud. La partida care s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, au asistat 100.000 de oameni. Printre ei s-a aflat şi o mică galerie a sud-coreenilor, formată din câţiva fani care au traversat continentul pentru a-şi încuraja favoriţii, dar şi din angajaţii ambasadei din Teheran.

A doua zi după meci, în mulţimea de articole care au inundat presa iraniană despre meci, a fost publicată şi o poză superbă.

Ce se vede în imagine?

În poza făcută de un fotograf iranian se vede cum suporterii sud-coreeni au rămas în sectorul pe care l-au ocupat şi după fluierul final, deşi stadionul se golise de mult.

Aceştia au trecut peste amărăciunea înfrângerii şi au început o operaţiune de curăţenie în sectorul lor pentru a nu lăsa gunoaie în urma lor!

Această practică e una normală în Japonia şi în Coreea de Sud.

Atunci când echipa lor s-a calificat, în premieră, la un Mondial, în 1998, fanii niponi i-au surprins pe organizatorii turneului final, găzduit de Franţa.

La fiecare joc al Japoniei, suporterii asiatici au rămas în sectorul lor şi au făcut curat după terminarea partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite