VIDEO FABULOS / Zicu sau Zico? Vezi ce face fostul dinamovist în Coreea de Sud!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un meci, două lovituri libere, două goluri. Asta e bilanţul fotbalistului de 28 de ani la ultima etapă din campionat. Totuşi, cel care a fost considerat, cândva, urmaşul lui Hagi are motive de supărare. Află în ce situaţie incredibilă a ajuns fostul golgheter al Ligii I.

Ianis Zicu s-a dus în Coreea de Sud ca o mare vedetă după ce, în două sezoane consecutive, fusese pe primul loc în clasamentul marcatorilor. Mai întâi, în România, iar apoi în Bulgaria.

Achiziţionat de Pohang Steelers, românul a avut un start fulminant, cu cinci goluri în primele etape, însă apoi a pierdut primul „11".

Ce s-a întâmplat?

În primul rând, o accidentare şi apoi problemele tactice au făcut ca Zicu să ajungă rezervă la Pohang Steelers. El n-a mai suportat această situaţie, iar în luna iulie a luat o decizie radicală.

„Am decis să schimb echipa pentru următoarele 6 luni. Am acceptat să fiu împrumutat de Pohang Steelers la Gangwon pentru că nu eram folosit într-o poziţie, care să mă ajute să dau cel mai bun randament. Antrenorul de la Gangwon a dorit foarte mult să semnez şi îmi doresc să am evoluţii foarte bune şi să le răsplătesc încrederea oferită! Din ianuarie 2013, mă întorc la Pohang pentru încă un an de contract", a anunţat Zicu.

A ajuns pe ultimul loc

Din păcate pentru fotbalistul român, el n-a reuşit să-şi relanseze cariera la Gangwon. A fost nevoie de şapte etape pentru ca Zicu să înscrie, duminică, primele sale goluri la noul său club. El a punctat după două lovituri libere (5 şi 38), însă reuşitele sale n-au fost suficiente pentru victorie.

Gangwon a pierdut, acasă, cu Chunnam Dragos, scor 3-4, şi a ocupat ultimul loc la finalul sezonului regulat.

Acum, Gangwon are de jucat o deplasare infernală, la Incheon (15 septembrie) în tentativa de a evita retrogradarea.

VEZI GOLURILE LUI ZICU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite