VIDEO GROTESC / Gigi Becali, comportament de om turbat şi ameninţări la adresa ungurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vi-l imaginaţi pe preşedintele Barcelonei, Sandro Rossell, sărbătorind în halul ăsta un succes împotriva Realului? Vezi ce a făcut patronul Stelei după ce a ieşit de la tribuna oficială a „Arenei Naţionale". Mai trist e că circul făcut de acest europarlamentar a fost aplaudat de oamenii aflaţi în jurul său.

Victoria obţinută de Steaua în minutul 90+5 al derby-ului cu Rapid l-a transformat pe Gigi Becali într-un om scăpat de sub control.

Finanţatorul roş-albaştrilor a desfăcut şampania, şi-a scos cravata, s-a descheiat la cămaşă şi, jenant, a imitat un cântec obscen al galeriei Stelei.

CLICK PENTRU A VEDEA IMAGINI HALUCINANTE

Ameninţări pentru Paszkany

Apoi, pe jumătate ieşit de pe geamul maşinii sale, Becali a ţinut să-i dea un mesaj lui Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj.

„Îi transmit ceva lui Paszkany. Ungurule, cât o să trăiesc eu n-o să mai iei niciodată tu titlul în ţara românească. Păi, avem 9 puncte de ungurii de la CFR, avem 10 puncte de ţi..., avem 8 puncte de «cîini» şi 7 de Vaslui. Nu sunt puncte multe pentru că e lung campionatul, dar combinaţia valoare plus puncte ne duce la distanţă uriaşă faţă de celelalte echipe. Vom mări această distanţă în etapele următoare", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite