Olăroiu, „The Special One“! Citeşte cea mai frumoasă declaraţie făcută despre un antrenor român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un fotbal în care tehnicienii sunt schimbaţi mai des ca şosetele, Cosmin Olăroiu n-a fost concediat niciodată, deşi se află în zona Golfului Persic din 2007. Află motivul printr-o afirmaţie emoţionantă făcută de conducătorii de la Al-Ain.

După ce a devenit idolul suporterilor în Arabia Saudită, Cosmin Olăroiu i-a cucerit şi pe fanii lui Al-Ain la scurt timp după ce a ajuns în Emiratele Arabe Unite.

Scăpată de la retrogradare în penultima etapă cu un sezon înainte de sosirea românului, Al-Ain a cucerit titlul imediat după ce Oli a preluat echipa.

Performanţa a fost cu atât mai importantă cu cât Al-Ain nu mai câştigase campionatul de opt ani.

Acum, cu câteva zile înainte de startul noului sezon, conducătorii clubului au ţinut să-şi exprime, în mod public, susţinerea pentru Oli.

Ce au spus?

„O echipă cu Olăroiu pe bancă e o echipă fără griji! Cosmin e un erou, care a reuşit să schimbe imaginea întunecată a clubului nostru în chiar primul sezon după ce a ajuns aici. Şi noi, dar şi suporterii avem încredere deplină în Cosmin", a declarat directorul sportiv al celor de la Al-Ain, Mohammad Obeid Hammad.

Au învins formaţii din La Liga

Programul de pregătire conceput de Olăroiu pentru noul sezon a inclus două cantonamente în Austria şi în Spania.

În stagiul de la Madrid, Al-Ain a Rayo Vallecano şi Getafe cu 2-1, fiind învinsă de Atletico Madrid, la limită, cu 0-1.

Luni joacă în Supercupa

Prima provocare pentru Olăroiu şi Rădoi în noul sezon va fi Supercupa Emiratelor. Va fi un meci în care campioana Al-Ain va întâlni deţinătoarea Cupei, Al-Jazeera.

Derby-ul e programat pentru luni, 17 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite