Scandal monstru: „Dinamo – Barca e o panaramă de meci!“ / „Cine zice aşa ceva e un gherţoi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Extratereştrii" au confirmat că vin în România cu Messi şi cu toate vedetele lor, însă superamicalul de sâmbătă a fost aspru criticat, spre furia organizatorilor. Citeşte un schimb de replici halucinant!

Cea mai bună echipă a planetei soseşte vineri în Bucureşti, însă acest eveniment nu e un motiv de bucurie pentru toţi cei care sunt implicaţi în fotbalul românesc.

Surprinzător, contestatarul numărul 1 al amicalului de sâmbătă (20. 15 / Digi Sport şi Realitatea TV) e preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ce a spus Dragomir?

„Dinamo - Barcelona e o panaramă de meci! Dă peste cap tot programul campionatului. Eu preferam să se joace Dinamo - Rapid weekend-ul ăsta. Am vorbit cu toţi specialiştii noştri şi nici unul n-a reuşit să găsească o dată liberă pentru reprogramarea derby-ului. Singura varianta ar fi 18 decembrie. Dacă Dinamo - Barcelona era un meci oficial, atunci merita orice efort, dar aşa...", a spus şeful LPF la GSP TV.

Chestionat dacă starea deplorabilă a gazonului îi va determina pe spanioli să nu mai vină în România, pe viitor, pentru un alt amical, Dragomir a spus: „Lăsaţi-mă cu gazonul. Arată foarte bine pentru un asemenea meci. Barcelona nu vine aici pentru gazon, ci pentru lovele".

„Vorbeşte ca un gherţoi"

Contactat de „Adevărul", Adrian Thiess, unul dintre organizatorii amicalului, a fost profund dezamăgit de declaraţiile lui Dragomir.

„Dacă un gherţoi zicea aşa ceva, mai înţelegeam, dar drama e că sunt vorbele unui om care conduce fotbalul românesc. Ăsta e Mitică de la Ligă. Aceste declaraţii îl descalifică", ne-a spus Adrian Thiess.

Acesta nu-şi poate explica de ce Dragomir a criticat acest amical încă de când s-a anunţat venirea catalanilor în România.

„Nici nu vreau să înţeleg de ce e împotriva meciului. Eu personal l-am sunat pe Dragomir şi l-am întrebat câte invitaţii vrea să trimitem la sediul Ligii. Mi-a zis că nu ştie dacă merge la meci. Ce mai vrea Dragomir de la noi? Să mergem la LPF şi să-i pupăm mâna? Sau să-i facem un masaj capilar? Din păcate, lui Dragomir îi plac mahalagismele", a încheiat Thiess.

CLICK PENTRU A VEDEA LOTUL ANUNŢAT DE BACELONA PENTRU AMICALUL CU DINAMO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite