Anunţ-bombă: Nici TVR, nici PRO TV sau Antena 1. Un post de ştiri va televiza Dinamo - Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriză pe piaţa media din România. Organizatorii au decis ca superamicalul de la 11 august să fie transmis de un canal care n-a mai dat un meci de fotbal de şase ani. Află de ce s-a luat această hotărâre.

Realitatea TV va televiza amicalul verii în România. Postul de ştiri va transmite meciul în paralel cu Digi Sport, în timp ce Dolce Sport, care, iniţial, era în pole-position pentru a da partida a fost scos complet din joc.

„Am cedat drepturile şi celor de la Realitatea TV astfel încât amicalul să fie transmis şi de un post free-to-air, care poate fi recepţionat pe toate reţelele de cablu. E un meci de interes major, care va aduna 52.000 de oameni pe Arena Naţionala şi milioane de microbişti în faţa televizoarelor", ne-a declarat Adrian Thiess, unul dintre organizatorii partidei.

Au dat Steaua - Middlesbrough

Realitatea TV a mai transmis partide importante de fotbal, însă acum şase ani.

În sezonul 2005 - 2006, canalul de ştiri a televizat returul dintre Steaua şi Rapid (0-0) în sferturile Cupei UEFA.

Apoi, în aceeaşi stagiune, Realitatea a transmis Steaua - Middlesbrough din semifinalele competiţiei. Partida câştigată cu 1-0 de formaţia pregătită atunci de Cosmin Olăroiu a adunat, aproximativ, 2,5 milioane de telespectatori pentru Realitatea TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite