Cutremur la Rapid! Sabău, dat afară de Copos! Află cine va sta pe bancă în derby-ul cu „câinii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii şi dinamoviştii au înregistrat două rezultate catastrofale, ambele pe teren propriu, înainte de confruntarea de luni seară (21.30 / Digi Sport). În Giuleşti, gazdele au cedat cu 1-2 în faţa Braşovului, pentru ca în cealaltă partidă, elevii lui Bonetti să piardă cu acelaşi scor, cu Gloria Bistriţa.

Ambele rezultate au tulburat serios apele la Rapid şi la Dinamo înainte de derby-ul restant din etapa a 4-a, care se va juca luni seară pe „Arena Naţională". Pe ambele stadioane, fanii au cerut demisia lui Sabău, respectiv Bonetti. Totuşi, deocamdată, doar în Giuleşti au căzut „capete".

Ce s-a întâmplat?

Vineri seară, după eşecul cu Braşov, George Copos s-a hotărât să-l dea afară pe Ioan Ovidiu Sabău după 11 etape în care „Moţul" a adunat 5 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri, lăsând echipa pe locul 7 cu 18 puncte, la 10 „lungimi de liderul Steaua.

În aceste condiţii, luni seară, la derby, pe banca giuleştenilor va sta veşnicul interimar, Marian Rada!

După confruntarea cu „câinii", Copos speră să ajungă la o înţelegere, fie cu Dorinel Munteanu, fie cu Ionuţ Badea.

Ce spun giuleştenii?

Preşedintele Rapidului a comentat situaţia clubului după înfrângerea cu FC Braşov.

„Sabău a fost un mare fotbalist, dar anumite lucruri nu merg. Rapidul nu stă într-un om. Oricum, în nici un caz Marius Şumudică nu e o variantă pentru Rapid. El a fost la noi, chiar dacă fanii îl vor, noi ne gîndim la altcineva!", a comentat Taban.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite