CFR, victorie pe filieră portugheză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii s-au chinuit pentru un rezultat strâns în faţa cehilor.

Teama lui Ioan Andone de a nu primi gol pe teren propriu s-a văzut în debutul meciului dintre campioanele României şi Cehiei.

CFR Cluj avea armele necesare pentru a forţa deschiderea scorului, dar a preferat un joc de aşteptare, în care Slovan Liberec s-a simţit destul de confortabil. În aceste condiţii, marile ocazii ale primei reprize au apărut oarecum întâmplător: Sougou şi Kapetanos au ratat incredibil cu lovituri de cap din poziţii extrem de favorabile, în timp ce Slovan a avut o bară prin Sural după o greşeală a ungurului Vass.

Se putea termina 1-1

Echilibrul din teren şi de pe tabelă a fost rupt în debutul părţii secunde de un penalty scos de Kapetanos (grecul a fost tras de tricou în careu) şi transformat cu precizie de Cadu.

Peste doar câteva minute, acelaşi portughez a irosit şansa unui 2-0 care i-ar fi demoralizat total pe cehi, însă la fel de adevărat e că un alt lusitan, portarul Felgueiras, i-a salvat pe clujeni de un 1-1 care ar fi complicat lucrurile.

Până la final, CFR n-a reuşit desprinderea, astfel că returul de miercurea viitoare (ora 20.00) de la Liberec se anunţă incendiar pentru echipa lui Ioan Andone.


CFR Cluj - Slovan Liberec 1-0

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Rada, Cadu, Camora - Deac, Vass (Edimar 77), Mureşan (Sare 46), Bastos (Diogo Valente 80) - Kapetanos, Sougou. Antrenor: Ioan Andone

Slovan Liberec: Bicik - Kusnir (Liulka 46), Toth, Kelici, Fleisman - Sural, Vacha, Breznanik - Stejner, Hadascok (Blazek 67), Bosancici. Antrenor: Jaroslav Silhavy

Gol: Cadu 53 (pen.)
Stadion „Dr. Constantin Rădulescu": 5.000
Arbitru: Bülent Yildirim (Turcia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite