VIDEO EXCLUSIV / Boloni, peste Lucescu jr în Qatar! Vezi ce „cadou“ a primit sâmbătă seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Răzvan Lucescu a avut parte de o etapă inaugurală de coşmar, în schimb, un alt antrenor român a început cum nu se poate mai bine sezonul. Click pentru a urmări faza incredibilă, care a trimis punctele în contul formaţiei pregătite de Boloni.

Al-Khor a câştigat, pe teren propriu, un meci dificil cu Al-Kharitiyath, o formaţie care s-a întărit puternic în pauza de vară pentru a ataca titlul în acest sezon.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 85 şi a fost precedat de o gafă uriaşă a oaspeţilor.

De la centrul terenului, mijlocaşul iranian al celor de la Al-Kharitiyath, Andranik Teymourian, a pasat balonul spre propriul portar, însă mingea a ajuns la atacantul brazilian al lui Boloni, Julio Cesar.

În mod normal, acesta trebuia să fie în ofsaid, dar cum pasa a venit de la un adversar, Julio Cesar a sprintat nestingherit şi a dat singurul gol al meciului.

Ce a spus Boloni?

„Chiar dacă golul victoriei a fost un cadou din partea adversarului, trebuie să spun că a câştigat echipa mai bună. Am avut patru mari ocazii de gol în prima repriză, însă n-am profitat de ele. Am jucat sub o presiune mare, fiindcă meciurile din prima etapă sunt mai grele. Mă bucur însă că am învins şi am început bine sezonul", a spus Boloni la finalul jocului.

VEZI SINGURUL GOL AL MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite