VIDEO FABULOS / Messi şi Ronaldo au fermecat planeta fotbalului în „El Clasico“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona - Real Madrid a fost un show total în care vedetele celor două formaţii au făcut legea pe teren. La final însă, a zâmbit doar argentinianul. Motivul? Catalanii au păstrat distanţa faţa de madrileni în clasament.

„El Clasico" cu numărul 222 şi-a respectat blazonul şi a avut de toate: încrâncenare, spectacol, ocazii de-o parte şi de alta, răsturnări de scor şi faze controversate. Niciodată însă nu se întâmplase ca „stelele" Messi şi Ronaldo să strălucească în acelaşi timp.

*Barca, apărare improvizată. Cum Puyol şi Pique erau accidentaţi, toată lumea aştepta să vadă ce improvizaţii va face Tito Vilanova în defensivă. Până la urmă, antrenorul Barcelonei a optat pentru cuplu de fundaşi centrali format din Mascherano şi Adriano, ultimul fiind un apărător lateral de meserie. Peste toate, a venit şi accidentarea lui Dani Alves, nevoit să părăseacă terenul la mijlocul primei reprize (locul brazilianului a fost luat de neexperimentatul Montoya).

*Mai întâi Cristiano, apoi Messi. Real Madrid a dominat prima jumătate de oră a meciului, prestaţie încununată de golul de 1-0 marcat de Ronaldo, şut cu stângul din careu la rădăcina barei. Imediat, se putea face 2-0, dar Benzema a nimerit bara. Egalitatea pe tabelă a fost restabilită de Leo Messi, care a profitat de o greşeală a lui Pepe. La 1-1, Barcelona s-a trezit la viaţă şi a trecut la controlul partidei.

*Messi genial, Ronaldo viclean. Repriza secundă a debutat cu două faze controversate, la care ambele echipe au solicitat câte un penalty. Barca a preluat conducerea în minutul 65 cu o lovitură de maestru a argentinianului, direct din lovitură liberă. Portughezul n-a rămas dator şi a egalat păcălind ieşirea la ofsaid a fundaşilor adverşi. Messi - Ronaldo 2-2! Scor în urma căruia Barcelona şi-a păstrat avansul de opt puncte în faţa marii rivale din Madrid.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Barcelona - Real Madrid 2-2

Valdes - D. Alves (Montoya 28), Mascherano, Adriano, Alba - Busquets, Iniesta, Xavi - Pedro, Fabregas (Sanchez 64), Messi. Antrenor: Tito Vilanova

Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria (Essien 88), Ozil (Kaka 80), Cr. Ronaldo - Benzema (Higuain 62). Antrenor: Jose Mourinho

Goluri: Messi 31, 61 / Cr. Ronaldo 23, 66
Stadion „Camp Nou"
Arbitru: Carlos Ferreiro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite