Speriaţi de bombe! Vezi ce a făcut Barcelona de teama grupării teroriste Hamas!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Messi şi colegii săi nu se sperie de nimeni pe terenul de fotbal, însă cea mai puternică echipă de club din lume a intrat în panică după o scrisoare primită de la palestinieni.

În ultimele zile s-a zvonit că Barcelona va avea un invitat-surpriză la derby-ul cu Real Madrid, programat la 7 octombrie.

Acest zvon a provocat un val de furie în Palestina, iar televiziunea publică a făcut un anunţ fără precedent.

Ce s-a întâmplat?

Nebunia a început după ce s-a spus că soldatul israelian, Gilad Shalit (26 de ani), va fi invitatul clubului catalan la „El Clasico".

Shalit, un fan declarat al Barcelonei, a devenit o figură foarte cunoscută după ce a fost capturat de Hamas şi a fost prizonier mai bine de cinci ani.

În 2011, după negocieri dure între Tel-Aviv şi şi Hamas, Shalit a fost eliberat în schimbul a 1.027 de prizonieri palestinieni aflaţi în închisorile israeliene.

Pentru că a fost torturat în captivitate şi lăsat netratat, Shalit a rămas cu 20% grad de handicap.

După ce s-a zvonit că el va fi invitat la partida Barcelona - Real Madrid, televiziunea palestiniană a anunţat că va boicota „El Clasico" şi nu va transmite nicio informaţie despre acest joc!

Mai mult, gruparea teroristă Hamas a trimis o scrisoare către clubul catalan în care a condamnat prezenţa lui Shalit la derby-ul campionatului spaniol.

„Invitaţia adresată de Barcelona criminalului Shalit pentru a-i aduce un omagiu reprezintă o ofensă la adresa sentimentelor poporului palestinian, arabilor şi musulmanilor, deoarece Shalit e un soldat israelian care se afla în interiorul unui tanc ce participa la uciderea civililor palestinieni atunci când a fost capturat de rezistenţa palestiniană", au afirmat cei de la Hamas.

Ce a făcut Barcelona?

Imediat, oficialii clubului blaugrana au negat că l-ar fi invitat pe Shalit la „El Clasico".

Mai mult, pentru a scăpa de furia celor de la Hamas, Barcelona l-a invitat la derby-ul cu Real Madrid pe ambasadorul Palestinei în Spania, Musa Amer Odeh, dar şi pe preşedintele Federaţiei de Fotbal şi pe un jucător al echipei naţionale!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite