VIDEO EXCLUSIV Arbitru antiromâni! Mai întâi, i-a „tocat“ pe tricolori cu Olanda, acum a nenorocit un antrenor: M-a furat! Aşa ceva nu se poate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scoţianul Craig Thompson are ceva cu România! După prestaţia sa de pe „Arena Naţională", centralul de 40 de ani l-a dus pe un fost selecţioner în pragul disperării. Motivul? Din cauza lui Thompson, românul poate fi demis. Vezi ce s-a întâmplat!

Craig Thompson a uşurat misiunea Olandei la Bucureşti. Le-a acordat batavilor penalty-ul discutabil din care s-a făcut 3-1, pentru ca, în repriza secundă, la o fază similară, tricolorii să nu primească lovitura de la 11 metri.

După partida de pe „Arena Naţională", scoţianul a fost atacat pe internet de fanii români, care au adăugat insulte şi înjurii în profilul centralului pe Wikipedia!

Probabil, după acest episod, Thompson n-are o părere foarte bună despre România, însă, mai grav e că el continuă să-i dezavantajeze pe români.

Ultima sa ispravă a venit sâmbătă seară.

Ce a făcut?

Delegat să conducă derby-ul etapei a 5-a din campionatul Qatar-ului, Al-Sadd - El-Jaish, arbitrul s-a „răzbunat" pe Răzvan Lucescu.

Trupa românului a deschis scorul în minutul 15, însă Al-Sadd a egalat 25 de minute mai târziu.

Apoi, El-Jaish a primit lovitura decisivă din partea lui Thompson.

Exact ca la Bucureşti, fix înainte de pauză, scoţianul a dictat un penalty inexistent pentru Al-Sadd din care echipa spaniolului Raul a punctat pentru 2-1.

A fost momentul decisiv al jocului. În partea secundă, oaspeţii n-au putut egala, s-au aruncat în ofensivă pe final, iar pe contraatac, Mamadou Niag (87) a stabilit scorul final: 3-1 pentru Al-Sadd.

Lucescu jr a luat foc

La conferinţa de presă de după partidă, Răzvan Lucescu a criticat vehement arbitrajul lui Thompson.

„Jucătorii mei n-au nicio vină pentru această înfrângere. Al-Sadd a primit un penalty, care, de fapt, n-a fost penalty. Acolo s-a rupt echilibrul meciului şi nu e prima dată când plătim pentru greşelile de arbitraj. Am fost dezavantajaţi şi etapa trecută, când centralul ne-a anulat un gol perfect valabil în partida pe care am pierdut-o cu Al-Gharafa. În ambele cazuri, vorbim despre erori care au influenţat rezultatul", a declarat fostul selecţioner.

Poate fi demis

Greşeala lui Thompson, care a contribuit la eşecul celor de la El-Jaish, poate duce la demiterea lui Răzvan Lucescu.

Adus ca să câştige titlul cu vicecampioana sezonului trecut, Lucescu jr i-a dezamăgit până acum pe arabi. În primele cinci runde, El-Jaish a adunat două victorii şi trei înfrângeri şi locul 1 pare deja pierdut!

El-Jaish ocupă locul 7 din 12 cu şase puncte. Trupa pregătită de Răzvan Lucescu e la nouă puncte de liderul Al-Sadd, care a bătut tot în primele cinci runde.

VEZI CUM L-A „FURAT" CRAIG THOMPSON PE RĂZVAN LUCESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite