Spioni peste spioni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hamilton şi Alonso şi-au desemnat oameni de încredere pentru a verifica dacă se vor folosi tertipuri în cursa de mâine de la Interlagos (Brazilia) În Marele Premiu de Formula 1 de

Hamilton şi Alonso şi-au desemnat oameni de încredere pentru a verifica dacă se vor folosi tertipuri în cursa de mâine de la Interlagos (Brazilia)

În Marele Premiu de Formula 1 de duminică (ora 19:50, în direct pe TVR 1) se va decide campionul mondial din acest sezon.

Principalii favoriţi sunt piloţii de la McLaren, Alonso şi Hamilton, între care există o diferenţă de numai patru puncte.

Pentru a se asigura că va avea aceeaşi maşină ca şi colegul său Hamilton, Alonso şi-a impus un spion la standuri.

Fabrizio Borra, prieten bun cu spaniolul, va sta cu ochii pe englez şi va monitoriza, printre altele, strategia aleasă în privinţa pneurilor, dar şi cantitatea de benzină cu care acesta va pleca în cursă.

Mai mult, un oficial FIA se va afla la standuri din acelaşi motiv: ambii piloţi să fie trataţi la fel de către echipa McLaren. "Nu sunt de acord cu decizia FIA, dar nu avem ce face. Noi nu avem nevoie de un astfel de persoană în garajul nostru", a declarat enigmatic Alonso, el fiind cel care a declarat, totuşi, în repetate rânduri, că McLaren îl favorizează pe Hamilton.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite