Speranţe pentru calificare: Lazio-Dinamo 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a remizat aseară la Roma, la capătul unui meci dominat copios de gazde. Cu toate acestea, roş-albii au şanse în returul de peste două săptămâni, partidă care se va desfăşura pe

Dinamo a remizat aseară la Roma, la capătul unui meci dominat copios de gazde. Cu toate acestea, roş-albii
au şanse în returul de peste două săptămâni, partidă care se va desfăşura pe fostul "23 August"

O echipă Dinamo măcinată de accidentări a reuşit să obţină un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra celor de la Lazio Roma şi are astfel şanse foarte mari să pătrundă, în premieră, în grupele Ligii Campionilor.

Luni seară, Bratu s-a accidentat la antrenament şi a fost înlocuit cu Izvoranu în prima garnitură. Apoi, încă din prima repriză Mircea Rednic a fost nevoit să-i înlocuiască şi pe Zicu şi pe Vali Năstase din cauza accidentărilor.
Dar, chiar şi aşa "câinii roşii" au reuşit să dea lovitura în minutul 22, când Dănciulescu a trimis cu capul în poarta lui Ballota o centrare excelentă venită de la Pulhac.

Italienii puteau egala în minutul 38, când Ştefan Radu a atins prosteşte mingea cu mâna în careu, iar centralul norvegian a arătat fară ezitare punctul cu var. Rocchi a tras slab, ceea ce i-a permis lui Lobonţ să se evidenţieze. Partea a doua a jocului a fost însă mult mai încinsă, mai ales că în minutul 54 Mutarelli a reuşit egalarea.

În continuare, jucătorii echipei gazdă au devenit foarte nervoşi astfel că au încasat două cartonaşe roşii în urma unor intervenţii criminale la mijlocul terenului. Până la urmă şi Lucian Goian a primit un cartonaş roşu pentru proteste.

Români înjunghiaţi

Trei suporteri români au fost răniţi înaintea jocului în urma confruntărilor dintre fanii celor două echipe. Doi dintre susţinătorii "câinilor roşii" au fost înjunghiaţi, unul la spate, celălalt la picior, în vreme ce al treilea a suferit o contuzie la cap. La meci au fost prezenţi aproximativ 2.000 de suporteri dinamovişti cărora italienii le-au cântat "Ţiganilor, plecaţi acasă!" minute în şir. În altă ordine de idei, transmisiunea directă a meciului în România, a celor de la Prima tv, a lăsat mult de dorit, de cele mai multe ori sunetul ajungând înaintea imaginii, ceea ce a produs iritare în rândul telespectatorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite