"Sperăm ca Dumnezeusă facă o minune"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- Vio, mai are Rapid şanse să treacă de faza grupelor?- Acum nu mai putem face nimic altceva decât să aşteptăm disputarea ultimelor partide. Pentru noi s-a terminat. Nu avem de ce să ne facem


- Vio, mai are Rapid şanse să treacă de faza grupelor?
- Acum nu mai putem face nimic altceva decât să aşteptăm disputarea ultimelor partide. Pentru noi s-a terminat. Nu avem de ce să ne facem procese de conştiinţă. Este o performanţă că am terminat grupa neînvinşi.
- Sunt chiar atât de puternici grecii, de nu aţi reuşit să marcaţi?
- A fost un joc de aşteptare, de tatonare, care s-a încheiat cu un rezultat echitabil. Decât să pierzi, este mai bun un 0-0 pentru că aşa mai avem speranţe de calificare. Poate că trebuia să câştigăm în altă parte şi să depindem de un meci.
- Ce s-a întâmplat la faza aceea din finalul primei reprize?
- Terenul a fost dubios. Am rămas singur cu portarul, iar mingea nu a alunecat aşa cum m-aş fi aşteptat pe iarbă, mi s-a întors şi am rămas blocat. Trebuia să fiu mai rapid, dar asta este.
- Cum de nu aţi obţinut nicio victorie în această grupă?
- Tot ce pot să spun este că avem parte de o grupă ciudată, în care am realizat patru egaluri, care te pot califica sau te pot lăsa acasă. Nu ştiu dacă Panathinaikos merge la Paris să câştige, dar să sperăm că Dumnezeu va face o minune. Oricum, viaţa nu se termină aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite