"Sper să vină şi rezultatele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

dar încerc să mă revanşez. Oricum, când joci un meci de tenis nu te gândeşti la rezultatul de la ultima întâlnire", a declarat favoritul numărul trei al turneului, Carlos Moya. Astăzi vor

dar încerc să mă revanşez. Oricum, când joci un meci de tenis nu te gândeşti la rezultatul de la ultima întâlnire", a declarat favoritul numărul trei al turneului, Carlos Moya. Astăzi vor debuta românii Ioniţă şi Sabău, în proba de simplu, şi perechea Pavel-Tecău, meciurile urmând să se dispute, cel mai probabil, în cursul după-amiezii.

Coria s-a retras
Din păcate pentru organizatori, trei jucători de top au renunţat să mai vină la Bucureşti. Guillermo Coria şi Richard Gasquet au declarat foirfait din cauza accidentărilor, în timp ce Mihail Iujnîia a spus că nu poate ajunge în Capitala României decât marţi, fiind foarte obosit după semifinala pierdută la US Open, în faţa americanului Andy Roddick.

Pavel-Tecău, la dublu
Open Romania reprezintă o şansă pentru Florin Segărceanu de a testa noi formule pentru proba de dublu. Astfel, Andrei Pavel va face pereche cu Horia Tecău. "Ideea a fost să joc cu Horia pentru că are un joc care seamănă foarte mult cu cel al lui Trifu. Acum jucăm pentru prima oară împreună. Trebuie să ne cunoaştem şi să stabilim o relaţie de joc", a spus Cneazul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite