Spania, meci usor cu San Marino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Malta - Bulgaria. Oaspetii nu mai au nici o sansa de calificare la CM, dar intalnesc cea mai slaba echipa din grupa opt de calificare. In noua partide disputate pana acum, Malta a reusit doar doua

Malta - Bulgaria. Oaspetii nu mai au nici o sansa de calificare la CM, dar intalnesc cea mai slaba echipa din grupa opt de calificare. In noua partide disputate pana acum, Malta a reusit doar doua rezultate de egalitate, fiind invinsa de sapte ori. Mai mult, gazdele de astazi au marcat numai trei goluri primind in schimb 32. Bulgarii, insa, au adunat patru victorii in cele noua jocuri.
Austria - Irlanda de Nord. Un meci fara miza se desfasoara si in Grupa a 6-a unde se intalnesc ocupantele locurilor trei si patru. Gazdele au adunat 12 puncte in cele noua jocuri de pana acum, in timp ce oaspetii se pot lauda cu doar opt. In tur, partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2.
Portugalia - Letonia. Gazdele s-au calificat deja la competitia din Germania, insa vor sa se revanseze in fata spectatorilor dupa meciul dezamagitor realizat in fata nationalei Liechtensteinului, scor 2-1. Letonia, in schimb, nu mai are sanse la calificare, fiind clasata pe locul cinci, cu 15 puncte.
Grecia - Georgia. Gazdele sunt obligate sa invinga astazi, daca doresc sa pastreze sanse de calificare la CM. Campioana europeana a avut o evolutie rusinoasa in aceasta campanie de calificare, avand o linie de clasament ce cuprinde cinci victorii, trei egaluri si trei infrangeri. Adversarii lor au adunat, dupa 11 partide, numai 10 puncte.
San Marino - Spania. Oaspetii au mare nevoie de victorie pentru a se califica la CM din 2006, si nu cred ca vor avea probleme in a se impune. San Marino nu a inregistrat nici o victorie in partidele de pana acum, marcand numai doua goluri si au primit 34. In aceasta campanie de calificare, Spania nu a cunoscut gustul infrangerii, castigand de patru ori, iar de cinci ori a terminat la egalitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite