Sorinaccio a fost ţinut în şah

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o partidă care ar putea fi folosită ca material de studiu la şcoala de antrenori, Poli Iaşi şi Poli Timişoara au terminat la egalitate, scor 0-0, cele două echipe alegând să se blocheze

După o partidă care ar putea fi folosită ca material de studiu la şcoala de antrenori, Poli Iaşi şi Poli Timişoara au terminat la egalitate, scor 0-0, cele două echipe alegând să se blocheze reciproc şi mai puţin să atace.
Un meci fără sare şi piper pentru spectatorii prezenţi pe arena din Iaşi. Toţi jucătorii au fost foarte atenţi să respecte tactica impusă de pe bancă, singurii care au încercat să şi atace fiind oaspeţii, care însă s-au lovit de zidul ridicat de antrenorul gazdelor, Ionuţ Popa. Sorin Cârţu a încercat cu disperare să desfacă apărarea ieşenilor, care semăna foarte mult cu ce trimisese el în teren, în deplasarea din Ghencea, când pe atunci antrenorul lui FC Argeş a fost acuzat că şi-a băgat autobaza în poartă. "ştiam că Timişoara are doi jucători de contraatac, Bucur şi Cristea, şi tocmai de aceea am aşezat fundaşii în linie, foarte aproape de poartă, pentru a nu fi surprinşi. Am jucat în anumite momente şi cu trei vârfuri, încercând să blocăm construcţia timişorenilor", a precizat Ionuţ Popa. "A fost un joc tacticizat până în măduva oaselor şi am reuşit să ne anulăm reciproc", a adăugat antrenorul din Copou. Chiar şi aşa, moldovenii au tremurat serios la o fază pe final de meci, când Mircea Oprea a trimis balonul în bara transversală.
"A fost o partidă foarte grea. Am fost surprins de jocul în expectativă al Iaşiului, mă aşteptam să atace furibund, dar nu a fost aşa. Cred că Poli Iaşi şi-a atins scopul, şi anume meci nul. N-am căzut în plasa lui Popa, nu am atacat şi nu am comis greşelile la care s-ar fi aşteptat. Gazdele nu au avut nicio greşeală", a precizat şi Sorin Cârţu. Antrenorul bănăţenilor a explicat şi de ce nu l-a folosit pe fostul dinamovist ştefan Grigorie titular:
"Îl băgam în teren din primul minut dacă nu ar fi avut acel conflict cu suporterii".

Poli Iaşi - Poli Timişoara 0-0
Poli Iaşi: Brăneţ - Buta, Onuţ, R. Ciobanu, Adr. Toma - Onofraş, Gavatorta, Iurişniţi, Sfârlea (Ciubăncan 90) - Bâlbă (Sarici 70), Czernoch (Tincu 77). Antrenor: Ionuţ Popa.
Poli Timişoara: M. Popa - S. Rădoi, Cânu, Mehmedovici, Emeghara - Izvoreanu - Olah, Caramarin (Soporan 90), Bălace - G. Bucur (M. Oprea 76), A. Cristea (Grigorie 59). Antrenor: Sorin Cârţu.
Arbitri: Sebastian Colţescu - Octavian şovre, Iulian Radu
Stadion: Emil Alexandrescu; Spectatori: 9.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite