Sorin Paraschiv intenţionează să plece din Ghencea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai vechi stelist din lotul campioanei la fotbal, Sorin Paraschiv, a declarat că este timpul să se despartă de Steaua, după opt sezoane petrecute la clubul roş-albastru. Căpitanul

Cel mai vechi stelist din lotul campioanei la fotbal, Sorin Paraschiv, a declarat că este timpul să se despartă de Steaua, după opt sezoane petrecute la clubul roş-albastru. Căpitanul steliştilor din această toamnă ar dori să plece la Sochaux, în cazul în care clubul francez va înainta o ofertă concretă de transfer. "Am auzit şi eu de interesul grupării Sochaux, dar aştept să vedem ce ofertă fac. Am înţeles că antrenorul lor a venit la mai multe meciuri ale Stelei, dar în acest moment nu există o ofertă concretă. După opt ani la Steaua, mi-aş dori foarte mult să plec în străinătate. Dacă nu voi pleca, nu va fi un capăt de ţară. Dar sper că va veni şi acea zi", a spus mijlocaşul stelist. Ieri-dimineaţă, jucătorii Eugen Baciu, Sorin Paraschiv şi Victoraş Iacob, însoţiţi de directorul executiv Valeriu Argăseală, au oferit cadouri, copiilor de la Centrul Social "Sfânta Macrina".
Becali şi Porumboiu trag de Croitoru
Steaua îşi intensifică eforturile pentru aducerea în Ghencea a mijlocaşului lui FC Vaslui, Marius Croitoru. Chiar dacă fotbalistul este dorit şi de Dinamo, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a fost tranşant: "Când vrea Becali un jucător, îl ia, să-l uite Rednic pe Croitoru". Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, nu vrea să se despartă de mijlocaş, dar Croitoru are o clauză de reziliere de 500.000 de euro, astfel că nu se poate opune transferului. Ieri, finanţatorul molodovean s-a întâlnit cu jucătorul pentru a-i propune eliminarea clauzei din contract, în schimbul unei creşteri salariale. Chiar dacă jucătorul i-a promis lui Porumboiu că nu va părăsi echipa, se pare că oferta de la Bucureşti este prea tentantă pentru a fi refuzată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite