VIDEO Sorin Cârţu a devastat banca de rezerve de pe stadionul din Basel: a făcut ţăndări un geam de plexiglas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea campioanei României, CFR Cluj, de către FC Basel l-a adus la disperare pe Cârţu, care şi-a vărsat nervii pe un geam al băncii de rezerve de pe stadionul lui Basel.

CFR şi-a luat la revedere de la cupele europene. Cîrţu: "Jucătorii au fost foarte obosiţi. Au meritat victoria"

Antrenorul CFR-ului s-a enervat la culme şi, în minutul 74, a făcut ţăndări geamul din dreapta sa, după ce Piccolo a primit cartonaşul roşu.

Este de aşteptat o sancţiune din partea UEFA, forul continental fiind total împotriva gesturilor de acet gen.

Sorin Cârţu a explicat gestul incredibil pe care l-a facut spre finalul meciului cu FC Basel şi, totodata, şi motivele pentru care ardelenii au avut un joc modest.

"Am fost nervos când am spart geamul, dar nu am chef să vorbesc despre asta. Au fost mai buni ca noi, Basel a meritat victoria. Parcursul pe care l-au avut în această ediţie a fost mai bun decât al nostru. Îşi merită calificarea în primăvara europeană. Tragem de aceeaşi jucatori meci de meci. Când Culio, De Zerbi sau Costa dispar, se simte... Cei care apar nu pot să joace la nivelul lor", a spus Cârţu la TVR.





Antrenorul echipei din Gruia nu este la primul gest de acest gen. Pe vremea cand era antrenorul Daciei Mioveni, la un meci contra lui Dinamo, Cartu a vrut sa sparga cu capul geamul bancii de rezerve in momentul in care Dinamo a marcat golul victoriei!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite