Şocuri la Rapid: Rada şi Herea au ales să joace la Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu puţine ore înainte de Supercupa cu Dinamo, clubul giuleştean a pierdut unul dintre cei mai buni jucători din ultimele sezoane, Ionuţ Rada. Fundaşul a plecat la Steaua, semnând un contract pe

Cu puţine ore înainte de Supercupa cu Dinamo, clubul giuleştean a pierdut unul dintre cei mai buni jucători din ultimele sezoane, Ionuţ Rada. Fundaşul a plecat la Steaua, semnând un contract pe patru ani cu roş-albaştrii antrenaţi de Gheorghe Hagi.

În căutarea unui înlocuitor pentru Sorin Ghionea, indisponibil pentru următoarele două luni, Steaua s-a oprit la jucătorii rivalei Rapid. L-a cumpărat ieri pe Ionuţ Rada, achitând 350.000 de euro pentru 50% din drepturile de proprietate asupra jucătorului. Restul de 50% aparţine fostului impresar Gică Popescu, apropiat al antrenorului stelist Hagi. Transferul lui Rada a fost confirmat ieri de managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, care a adăugat că jucătorul a semnat deja o înţelegere pe patru sezoane.

Mai mulţi bani şi mai multe minute

Odată cu transferul său la Steaua, Rada îşi va mări considerabil veniturile, urmând să aibă un salariu de 150.000 de dolari, cu 50.000 mai mult decât avea la Rapid.

Herea s-a înţeles ieri cu Steaua

Un alt motiv al despărţirii de Giuleşti este şi noua tactică a lui Cristiano Bergodi, care a renunţat la sistemul 3-4-3 folosit de Răzvan Lucescu, impunând o aşezare cu patru fundaşi. Astfel a dispărut un loc de fundaş central în echipă, chiar cel al lui Rada, Maftei şi Marius Constantin fiind cei preferaţi pentru centrul defensivei. Pierderea lui Rada ar putea să fie urmată de cea a lui Ovidiu Herea.

Deşi oficialii rapidişti susţineau că s-au înţeles cu FC Naţional pentru împrumutul mijlocaşului, se pare că o ofertă târzie de la Steaua a stricat socotelile giuleştenilor.

Prezentat oficial la Rapid, acesta nu a apucat să semneze un contract. Bancarul a negociat ieri-seară cu managerul stelist Adrian Ilie, acesta din urmă anunţând că s-a ajuns la un acord cu jucătorul, singurul lucru care lipseşte fiind o înţelegere între FC Naţional şi Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite