Şoc: Jose Mourinho este şomer!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul portughez s-a despărţit de Chelsea, după un război de la distanţă cu patronul Abramovici Ceea ce părea imposibil acum un an s-a transformat într-o realitate crudă pentru

Antrenorul portughez s-a despărţit de Chelsea, după un război de la distanţă cu patronul Abramovici

Ceea ce părea imposibil acum un an s-a transformat într-o realitate crudă pentru Jose Mourinho. Portughezul care a scris istorie la Chelsea a fost îndepărtat de pe banca echipei londoneze chiar de omul care i-a fost prieten până de curând, patronul rus Roman Abramovici.

Chelsea a anunţat, ieri, printr-un comunicat rece, despărţirea de cel mai de succes antrenor din istoria sa. "Fotbal Club Chelsea şi Jose Mourinho s-au înţeles să se despartă azi (n.r. - joi) de comun acord", a anunţat gruparea britanică pe site-ul său oficial.

Divorţul-şoc e totuşi mult mai complex, susţine presa britanică. Se pare că portughezul nu avea nicio intenţie de a părăsi echipa, fiind practic concediat de patronul rus al clubului, Roman Abramovici. "Roman s-a săturat să spună un lucru şi să vadă pe teren altceva", a declarat un apropiat al magnatului rus cotidianului "The Sun".

Pe lângă relaţia din ce în ce mai proastă cu vechiul amic Abramovici, Mourinho a intrat în conflict şi cu o parte din jucătorii săi, printre care ucraineanul Şevcenko, adus de la Milan la comanda patronului, şi căpitanul John Terry.

Cifre istorice

În vârstă de 44 de ani, Jose Mourinho a preluat pe Chelsea în vara anului 2004, reuşind să câştige cu gruparea londoneză două titluri de campion, două Cupe ale Ligii, o FA Cup şi o Supercupă a Angliei. Campionatul câştigat în 2005 a fost primul pentru Chelsea după o pauză de 50 de ani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite