Skoda Xanthi a rămas fără antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara lui Dinamo în turul întâi al Cupei UEFA, Skoda Xanthi, trece prin mari frământări, antrenorul Ioannis Matzourakis prezentându-şi demisia cu doar trei zile înaintea returului de la

Adversara lui Dinamo în turul întâi al Cupei UEFA, Skoda Xanthi, trece prin mari frământări, antrenorul Ioannis Matzourakis prezentându-şi demisia cu doar trei zile înaintea returului de la Bucureşti.
Formaţia greacă ocupă ultimul loc în clasamentul întrecerii interne, cu două puncte acumulate în cinci etape. Potrivit site-ului e-go.gr. Matzourakis a fost principala ţintă a criticilor fanilor nemulţumiţi că echipa lor nu a câştigat nicio partidă în acest sezon. Chiar dacă oficialii lui Xanthi au încercat să-l facă pe antrenor să se răzgândească, acesta a rămas ferm pe poziţie şi şi-a anunţat elevii că pleacă, înainte de antrenamentul de luni dimineaţă. "Am făcut aşa cum mi-a dictat conştiinţa", a explicat Matzourakis, care a preluat gruparea elenă în urmă cu două sezoane. Astfel, cel puţin la următoarele două meciuri, conducerea tehnică a lui Xanthi Skoda va fi asigurată de secundul Iannis Ispirlidis. Grecii mai au şi alte probleme înaintea partidei din ştafan cel Mare, jucătorii Antzas, Wisio şi Quintana fiind incerţi pentru meciul cu Dinamo, după ce au acuzat probleme medicale la finalul partidei cu Aris Salonic, din ultima etapă. Partida retur dintre Dinamo şi Xanthi va avea loc joi, cu începere de la ora 19.00. În prima manşă, "câinii" s-au impus cu 4-3. Dinamo a scos la vânzare 13.772 de bilete, cu preţuri cuprinse între 5 şi 30 de lei. Abonamentele nu sunt valabile pentru meciurile din cupele europene, iar copiii nu beneficiază de intrare gratuită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite