Singura noutate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Habibou este unicul transfer care va efectua cu Steaua stagiul din Spania Fotbalistul împrumutat de la Charleroi va pleca alături de echipă în cantonamentul de 10 zile pe care

Habibou este unicul transfer care va efectua cu Steaua stagiul din Spania

Fotbalistul împrumutat de la Charleroi va pleca alături de echipă în cantonamentul de 10 zile pe care roş-albaştrii îl vor efectua la Oliva, lângă Valencia. Antrenorul Marius Lăcătuş a spus că tânărul fotbalist va avea suficiente ocazii să-şi demonstreze valoarea.

"Ca să fii titular, trebuie să demonstrezi că meriţi. Vom vedea dacă Habibou va juca titular, după randamentul pe care îl va da în cantonamentele de pregătire. Normal este să îi dai şanse să joace unui jucător care este împrumutat cu opţiune de cumpărare. Să vedem dacă va şti să profite de ele", a precizat tehnicianul, care a asigurat că vor mai veni jucători la echipă în această iarnă.

Habibou (20 de ani) este legitimat la clubul Charleroi încă din 2005, dar în perioada ianuarie-iunie 2007 a evoluat tot sub formă de împrumut, la echipa belgiană de ligă secundă AFC Tubize.

Habibou este foarte apreciat de conducerea lui Charleroi, care, conform site-ului oficial, i-a prelungit contractul francezului până în anul 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite