Sindicaliştii îl compară pe Mircea Sandu cu un ayatollah

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele AFAN, Dumitru Costin, crede că boss-ul FRF vrea să conducă fotbalul românesc în stil comunist. Chiar dacă foştii săi aliaţi, Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea, au fost pe

Preşedintele AFAN, Dumitru Costin, crede că boss-ul FRF vrea să conducă fotbalul românesc în stil comunist. Chiar dacă foştii săi aliaţi, Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea, au fost pe aceeaşi lungime de undă cu Mircea Sandu, sindicaliştii nu le-ar refuza o revenire la AFAN.
Declaraţiile lui Mircea Sandu şi Florin Prunea, care au criticat decizia Comisiei de Arbitraj a FRF, prin care s-a dat dreptate clubului FC Naţional în litigiul cu jucătorii John Shroj şi Abiodun Agunbiade, l-au iritat pe Dumitru Costin, şeful sindicatului fotbaliştilor. "Înfiinţarea unei comisii care să facă un audit pe ce a decis o instanţă supremă cum este Comisia de Arbitraj miroase a comunism. Aşa era atunci, când ceva nu ieşea cum dorea conducătorul, se revenea asupra problemei până ieşea ca el. Această decizie a luat-o Comitetul de Urgenţă al FRF (n.r. - format din Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi Ionuţ Lupescu) care se comportă cam ciudat. Ei pot schimba regulamente cum vor. Mă întreb de ce noi, Comitetul Executiv al FRF, ne mai întâlnim. Am devenit nişte măscărici", a atacat dur Dumitru Costin, care nu a uitat să-i critice şi pe Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea. "Este o prevedere în regulament care-l face pe preşedintele FRF un ayatollah. Mi s-a părut ciudat să-i văd, pe Ionuţ şi pe Florin, alături de Sandu. Preşedintele FRF pare că vrea să discrediteze Comisia de Arbitraj. şi aşa, dacă Florin Prunea ar fi dat afară de la Casa Fotbalului, întotdeauna va avea loc la AFAN", a continuat Costin. Boss-ul BNS a adăugat că persoana din Comisia de Arbitraj care a susţinut partea jucătorilor Shroj şi Abiodun, ca de altfel ca şi cea care s-a aflat de partea clubului Poli Timişoara, când acesta încerca să recupereze palmaresul lui Poli de la Claudio Zambon, se numeşte Sfârâială Ioana, şi nu este alta decât o avocată de casă a lui Mircea Sandu. Situaţia jenantă în care se află fotbaliştii de la Rapid, care s-au trezit cu un Regulament de Ordine Interioară de care nu ştiau, a ajuns şi pe masa de lucru a AFAN. "Este incredibil cum jucătorii nu ştiu de existenţa acelui ROI, când trebuiau să afle de el, conform regulamentelor în vigoare", a spus Costin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite