Silviu Lung revine în poartă la 50 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta vedetă a Universităţii Craiova, actualmente antrenor cu portarii la formaţia din Bănie, a fost legitimat, ieri, de FRF şi are mari şanse să apere, sâmbătă, în meciul cu FC Sibiu, din

Fosta vedetă a Universităţii Craiova, actualmente antrenor cu portarii la formaţia din Bănie, a fost legitimat, ieri, de FRF şi are mari şanse să apere, sâmbătă, în meciul cu FC Sibiu, din etapa a 27-a a Diviziei B.
Cum Mircea Bornescu este suspendat, iar Silviu Lung jr., chiar fiul fostului internaţional, este accidentat, Lung senior va fi rezerva lui Mihai Neagoe. "Mi-aş dori ca Silviu să evolueze 90 de minute. Aş vrea să considere acest joc ca pe un meci de retragere", a declarat patronul Universităţii. "Este o situaţie conjuncturală. şi Răzvan Lucescu a intrat în poartă când era vicepreşedinte la Rapid şi nu s-a făcut atâta tam-tam", a spus Silviu Lung, care va împlini 50 de ani pe 9 noiembrie. În România, cel mai cunoscut fotbalist care a jucat la o vârstă înaintată în Divizia A este Mircea Lucescu. În 1990, pe când antrena pe Dinamo, acesta a intrat în teren la un joc cu Sportul Studenţesc, la 45 de ani. Pe plan internaţional, celebru rămâne englezul Stanley Matthews care, în 1964, când s-a retras, era titular la Stoke City, în prima ligă engleză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite