Sidex-ul a dat afara patru jucatori din echipa de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intrunire de urgenta, ieri, la Combinatul ISPAT-Sidex. Conducatorii Otelului au tinut o sedinta pentru a analiza situatia creata la echipa. Dupa ce elevii lui Aurel Sunda nu au reusit decat un 0-0

Intrunire de urgenta, ieri, la Combinatul ISPAT-Sidex. Conducatorii Otelului au tinut o sedinta pentru a analiza situatia creata la echipa.
Dupa ce elevii lui Aurel Sunda nu au reusit decat un 0-0 in fata uneia dintre cele mai slabe formatii din campionat, Jiul Petrosani, Marius Stan a declarat ca sigur sunt cativa jucatori care nu vor scapa de sanctiuni, in timp ce spectatorii galateni au cerut demisia lui Aurel Sunda. ,Nu sunt principalul vinovat de situatia in care s-a ajuns", a replicat imediat dupa partida tehnicianul, aruncand sageti catre conducerea care nu a putut alcatui un lot valoros de jucatori. Danut Oprea, unul dintre fotbalistii nedoriti inca de la inceputul campionatului, Danut Somcherechi, Ionut Dragomir si Aurelian Dumitru au fost exclusi din lot. Urai, Zeciu si Aldea au primit un ultim avertisment, la fel ca si antrenorul Aurel Sunda. ,Nu am participat la sedinta de la combinat si nu stiu exact ce se intampla. Oricum, trebuie sa se ia o decizie drastica pentru ca nu se mai poate. Avem 13 puncte si un adevar foarte slabut. Ce cred eu este ca Aurel Sunda nu are periclitat scaunul in acest moment", a declarat Catalin Tofan, unul dintre oficialii clubului. Jucatorii sanctionati asteptau sedinta de pregatire pentru a afla oficial hotararile Consiliului de Administratie. ,Nu stiu nimic. Cred ca vom fi anuntati la antrenamente sau dupa. Vedem.", a declarat Danut Oprea, completat si de Ionut Dragomir: ,Cred ca o sa primim vestea la antrenamente". Fostul dinamovist Bogdan Aldea a precizat ca accepta o posibila sanctiune: ,N-am ce sa comentez. Poate e mai bine asa pentru ca nu stiu ce ni se intampla. Cred ca avem ghinion". Decizia clubului a starnit si nemultumiri printre jucatori. ,Daca si asa avem probleme, cand o sa ramanem si fara cei patru, ce o sa se aleaga de noi? Am fost putini inca de la startul campionatului, acum cred ca o sa mai ramanem pe banca de rezerve doar antrenorul, doctorul si maseurii", au mentionat mai multi fotbalisti galateni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite