Gaz Metan mai vrea un pivot. Mediaşul a reluat antrenamentele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul echipei de baschet Gaz Metan Mediaş s-a reunit luni după-amiază la Sala Sporturilor. Şase jucători au fost prezenţi la primul antrenament, patru dintre aceştia fiind nou-veniţi.

CITIŢI ŞI:

Gaz Metan Mediaş are cele mai sexy suporteriţe (GALERIE FOTO)

Gaz Metan Mediaş a transferat un uriaş de 2.06 metri

Velickovici de la Elba a semnat cu Gaz Metan Mediaş

Este vorba de Florin Muntean, Uros Velickovic, Ivan Ivanovic şi Mihai Racoviţan (ex. Gladiator Cluj-Napoca), ultimul fiind în probe la gruparea de pe Târnava Mare. Alţi patru componenţi ai lotului, Titus Nicoară, Tudor Dumitrescu, Tudor Jucan şi Ionuţ Drăguşin, sunt convocaţi la lotul naţional al României. În ceea ce îl priveşte pe americanul Deven Mitchell, acesta va ajunge la Mediaş în cursul zilei de miercuri.

Antrenorul vrea omogenitate
Tehnicianul Bruno Soce spune că principalul lui scop în perioada imediată este acela de a menţine acelaşi nucleu de jucători pentru a avea continunitate la gruparea pe care o pregăteşte. “E bine că au rămas în priză şi sper să facem treabă bună şi în acest sezon. Am avut o reţinere în ceea ce-l priveşte pe Mitchel, nu am fost convins că el se va reface până la debutul de sezon, iar pentru noi urmează o perioadă grea de pregătire, cu accent pe acumulare fizică. Mai avem nevoie de un pivot. E foarte important acest jucător, trebuie să fie foarte bun, de aceea vom alege cu atenţie. Mă bucur că l-am luat pe Ivanovic pentru că a jucat la un nivel înalt.

Fără accidentări

Bruno Soce speră ca în sezonul care va începe în toamnă echipa lui să fie ferită de ghinionul accidentărilor. “Îmi doresc să oferim un baschet de calitate fanilor noştri, o atmosferă bună în rândul jucătorilor şi, ce este cel mai important, să nu ne mai confruntăm cu accidentări aşa cum s-a întâmplat anul trecut. Aşa cred vom avea rezultatele pe care le dorim la finalul sezonului” a declarat acesta.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite