Şi-au mai rămas şase!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins aseară, greu, Unirea iar distanţa dintre roş-albaştrii şi liderul Ligii I s-a micşorat. Habibou a fost providenţial pentru trupa lui Lăcătuş Roş-albaştriii s-au

Steaua a învins aseară, greu, Unirea iar distanţa dintre roş-albaştrii şi liderul Ligii I s-a micşorat. Habibou a fost providenţial pentru trupa lui Lăcătuş

Roş-albaştriii s-au aflat la conducerea jocului în marea majoritate a timpului de joc, dar Moreno, Menoza sau Ovidiu Petre nu l-au putut învinge pe Stelea. De partea cealaltă, ialomiţenii au solicitat un penalty la henţul lui Golansky din minutul 52.

După ce rapidiştii au remizat cu Universitatea Craiova, la fel ca şi Clujul la Piatra Neamţ steliştii aveau mare nevoie de victorie pentru a urca pe poziţia a doua a clasamentului şi a se apropia la numai şase puncte de lider.

Astfel, ei s-au instalat încă de la început la cârma partidei dar nu au reuşit să-şi creeze ocazii prea mari de gol. Pe contraatac, Constantin a primit o centrare de pe dreapta dar şutul său din voleu a trecut peste poarta lui Zapata. Finalul primei reprize avea să aducă cea mai mare ocazie de gol a gazdelor. Goian a centrat de pe dreapta, Pepe Moreno a reluat cu capul din şase metri dar Stelea a respins senzaţional.

Salvaţi de Habibou

Elevii lui Lăcătuş au ieşit mai decişi de la cabine iar în minutul 50, Stelea a mai avut o intervenţie extraordinară respingând din faţa lui Mendoza. Peste numai două minute însă oaspeţii au cerut un penalty după ce Golansky a atins mingea cu mâna, dar centralul Ionel Ivan a lăsat jocul să continue.

La faza imediat următoare, Dică a trimis o pasă magistrală de 40 de metri care l-a lăsat pe Mendoza singur cu Stelea dar portarul ialomiţenilor a mai respins o dată. "Fiara" a mutat inteligent şi l-a trimis după pauză pe Habibou, care a marcat singurul gol al meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite