Shroj şi Abiodun vor să fie declaraţi jucători liberi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iacov. La rândul său, Marcel Popescu neagă afirmaţiile lui Iacov, şi spune că va accepta decizia comisiei, oricare va fi aceasta. "Este clar că Iacov are probleme cu mine. Pentru că nu

Iacov. La rândul său, Marcel Popescu neagă afirmaţiile lui Iacov, şi spune că va accepta decizia comisiei, oricare va fi aceasta. "Este clar că Iacov are probleme cu mine. Pentru că nu respectă jucătorii. A început cu Thwaite, a continuat cu Griffiths şi acum cu Shroj şi Abiodun. Nu au avut probleme când a fost preşedinte Gino Iorgulescu, şi au adus milioane de dolari clubului. Restul diversiunilor pe care le aruncă pe piaţă Iacov sunt ca cecurile false cu care este obişnuit să lucreze", a declarat impresarul.

Doriţi la Timişoara
Nici Abiodun şi nici Shroj nu mai vor să continue la FC Naţional. "În contractul meu scrie că sunt jucător liber. Dacă nu sunt liber de contract, de ce înaintea plecării în Austria mi-au spus că dacă nu semnez un alt contract voi rămâne acasă? Am fost ameninţat şi am rămas acasă. Nu mai vreau să stau la FC Naţional. Acesta e adevărul. Aş vrea să plec oriunde. Important este acum să schimb echipa", a declarat nigerianul Abiodun, o poziţie identică având şi australianul Shroj. Cei doi se află în vizorul mai multor echipe, printre care şi Poli Timişoara, fapt confirmat şi de patronul echipei de pe Bega, Marian Iancu: "Avem în vedere orice jucător de valoare, în consecinţă şi pe cei doi. S-ar putea să-i transferăm pe amândoi sau poate doar pe unul dintre ei. Oricum, până în acest moment nu am discutat cu ei. Am negocia dacă ar fi liberi de contract sau după ce am fi discutat cu clubul care îi deţine".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite