Show la Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul întrecerii programate în această seară este calificat direct la celebra gală K1 de la Amsterdam Iubitorii sportului de contact au prilejul să se delecteze cu un show, în

Câştigătorul întrecerii programate în această seară este calificat direct la celebra gală K1 de la Amsterdam

Iubitorii sportului de contact au prilejul să se delecteze cu un show, în premieră, în ţara noastră. Începând cu ora 20.00, Sala Polivalentă găzduieşte dueluri în care luptătorii români se întrec cu nume grele din circuitul K1, într-o gală internaţională ce se anunţă a fi de mare efect.

Evenimentul este structurat sub forma unui turneu piramidal, în care câştigătorul are un loc asigurat în binecunoscuta gală K1 de la Amsterdam din acest an. În afara turneului piramidal mai sunt programate două "superfighturi", în care sunt angrenaţi doi dintre cei mai cunoscuţi luptători români. Cătălin Moroşanu îl va întâlni pe croatul Stefan Leko, unul dintre cei opt participanţi ai galei finale de la Tokyo, de anul trecut. În cealaltă dispută, sepepistul Daniel Ghiţă se va lupta cu japonezul Nobu Hayashi, un sportiv de peste 100 de kilograme. La 29 de ani, Hayashi se poate lăuda că a înfruntat nume mari ale sporturilor de contact: Peter Aerts, Alexei Ignaşov sau Petr Vondracek. În duelurile pe sistemul piramidal, printre cei opt participanţi îl regăsim pe românul Sebastian Chira. Stabilit în Olanda, Chira evoluează sub culorile echipei olandeze Golden Glory, iar gala de la Bucureşti îi dă prilejul să se pregătească pentru confruntarea Olanda - Restul Lumii.

Favoriţii turneului piramidal rămân cehul Petr Vondracek, nimeni altul decât cel care l-a făcut KO pe Ciprian Sora în ultima gală Local Kombat şi Brecht Wallis, care a pierdut în 2005 în faţa lui Daniel Ghiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite