"Sferturile" Cupei, ultima strigare a anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astazi se disputa, pe terenuri neutre, sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Cea mai interesanta partida este cea de la Focsani, acolo unde Rapid intalneste pe Politehnica Iasi. Moldovenii au

Astazi se disputa, pe terenuri neutre, sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Cea mai interesanta partida este cea de la Focsani, acolo unde Rapid intalneste pe Politehnica Iasi. Moldovenii au declarat, inca de la inceputul competitiei, ca nu sunt interesati de Cupa Romaniei, declaratii considerate de tehnicianul rapidist Razvan Lucescu drept strategice. "E un trofeu in joc si mai sunt trei meciuri. In aceste conditii, orice echipa are sperante", a precizat Lucescu jr. Chiar daca mai trag sperante sa castige titlul, giulestenii recunosc faptul ca obiectivul principal al echipei este castigarea Cupei Romaniei. Intr-o alta partida, la Urziceni, FC National da piept cu Otelul Galati. "Bancarii", care au terminat turul campionatului pe un surprinzator loc trei, spun ca performanta din aceasta toamna ar fi inutila fara o calificare in semifinalele Cupei. "Este un meci dintre cele mai importante. Sper ca baietii sa dovedeasca in acest ultim meci al anului randamentul bun din ultimele trei partide. Trebuie sa ne respectam adversarul si sa jucam cu multa determinare", a declarat tehnicianul italian Cristiano Bergodi. Chiar daca pornesc drept favoriti in aceasta partida, "bancarii" nu uita ce viata grea au avut cu Otelul in campionat. "Cupa Romaniei iti da posibilitatea sa joci in Cupa UEFA. Este cel mai usor drum spre cupele europene. Otelul este o echipa imprevizibila. A revenit de la 2-0 cu noi si am avut mult de suferit pentru a castiga acea partida", a declarat fundasul Ovidiu Burca.
Hagi pregateste capcane pentru "lupi"
Singura divizionara B ramasa in competitie, Petrolul Ploiesti, infrunta pe Politehnica Timisoara intr-o partida care se va desfasura la Targu Jiu. Tehnicianul Gheorghe Hagi este de parere ca partida contra "lupilor galbeni" este una extrem de importanta, Cupa Romaniei fiind principalul obiectiv al timisorenilor in acest sezon. Tehnicianul "violetilor" se confrunta cu mari probleme in compartimentul ofensiv. "Trebui sa ne refacem pentru meciul din Cupa, dar din pacate nu mai am nici un varf, doar un baiat de 18 ani. Trebuie sa ne adaptam si sa trecem de acest tur", a precizat Hagi. In cea de-a patra partida a seferturilor, la Mogosoaia, Jiul Petrosani intalneste pe Farul Constanta. Dupa ce in sezonul trecut au ajuns pana in finala, "marinarii" au ca obiectiv castigarea trofeului si participarea in cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite