Sevilla nu învinge şi nu convinge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara Stelei în 16-imile Cupei UEFA continuă linia descendentă şi seamănă din ce în ce mai puţin cu echipa care entuziasma în 2006 Elevii lui Juande Ramos au terminat la egalitate

Adversara Stelei în 16-imile Cupei UEFA continuă linia descendentă şi seamănă din ce în ce mai puţin cu echipa care entuziasma în 2006

Elevii lui Juande Ramos au terminat la egalitate derby-ul local cu Betis (0-0), ajungând la a cincea remiză albă şi are o singură victorie în campionat de la începutul anului, 4-2 cu Levante.

Sâmbătă, în cea de-a 22-a etapă a Primera Division, Sevilla nu a reuşit să marcheze în poarta rivalei Betis, la ultimul meci înaintea partidei europene cu Steaua, programată joi, în Ghencea. Deşi a folosit din primul minut perechea de golgheteri Kanoute - Luis Fabiano, deţinătoarea Cupei UEFA a dat dovadă de impotenţă în faţa porţii lui Doblas, şi ar fi putut pierde toate punctele. În minutul 10 al întâlnirii, arbitrul madrilen Megia Davila a dictat eronat penalty pentru Betis, la un duel între Daniel Alves şi Fernando. A executat brazilianul Robert pentru alb-verzi, dar pe lângă. Când nu a fost salvată de noroc, adversara Stelei l-a avut drept înger păzitor pe portarul Palop, care a fost considerat de cotidianul "AS" cel mai bun om al meciului. "A realizat câteva parade incredibile, în special la o mare ocazie a lui Pancrate", a scris publicaţia madrilenă.

Circ între şefi

Cele două conduceri ale cluburilor andaluze s-au lansat în acuzaţii dure la sfârşitul partidei, în buna tradiţie a derby-urilor dintre aceste echipe. Preşedintele Sevillei, Jose Maria del Nido, a fost acuzat de lipsă de respect pentru că nu a primit din partea lui Betis un cadou simbolic, ce marchează centenarul alb-verzilor. În schimb, vicepreşedintele lui FC Sevilla, Jose Castro, a declarat că nepotul preşedintelui lui Betis l-a împins pe Del Nido, care nu a căzut "graţie unui miracol".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite