Servus, Kone! La revedere, Fabbiani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ivorianul Yssouf Kone a fost prezentat ieri ca nou jucător al lui CFR Cluj. Atacantul de 26 de ani vine de la Rosenborg Trondheim şi spune că din fotbalul românesc auzise anterior doar de

Ivorianul Yssouf Kone a fost prezentat ieri ca nou jucător al lui CFR Cluj. Atacantul de 26 de ani vine de la Rosenborg Trondheim şi spune că din fotbalul românesc auzise anterior doar de Steaua şi de Dinamo.

Patronul clujean Arpad Paszkany consideră că nou-venitul are şanse mai mari să se adapteze la club decât Dorsin şi Sandberg, care nu au reuşit. "Norvegienii au un campionat bazat pe forţă. Kone este un jucător şi puternic, şi tehnic", a spus Paszkany. CFR a plătit pentru Kone 600.000 de euro.

Rebelii au fost transferaţi

În cele 21 de partide jucate pentru Rosenborg, Kone a înscris peste 20 de goluri, dintre care zece în Liga Campionilor. Yssouf Kone este născut în Coasta de Fildeş, dar naturalizat în Burkina Faso, pentru a cărei reprezentativă joacă.

Pe de altă parte, preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că au fost finalizate transferurile lui Dorsin şi Sandberg, care vor reveni în câteva zile în fotbalul norvegian. Va pleca şi Fabbiani, împrumutat pentru un an la echipa argentiniană Newells Old Boys.

"Ne-a spus că doreşte să fie lângă fetiţa lui, Uma. Dacă nu aduceam atâţia atacanţi, nu ar fi plecat. La anul va reveni, este jucătorul nostru", a spus Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite