Serie B ofera meciuri echilibrate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lorient - Chateauroux. In istoria intalnirilor directe, formatia care a jucat acasa a castigat majoritatea disputelor. Pana acum, gazdele au jucat de patru ori in fata propriilor suporteri, si au

Lorient - Chateauroux. In istoria intalnirilor directe, formatia care a jucat acasa a castigat majoritatea disputelor. Pana acum, gazdele au jucat de patru ori in fata propriilor suporteri, si au inregistrat doua victorii, un rezultat de egalitate, iar o data au pierdut. De partea cealalta, Chateauroux a jucat tot patru meciuri afara, si a obtinut o victorie, doua egaluri iar o data a pierdut.
Cesena - Bari. Meciurile jucate in editia trecuta de campionat s-au incheiat la egalitate, ambele cu acelasi scor 1-1. Pana acum, Cesena a castigat trei din cele patru meciuri jucate acasa, in timp ce Bari a evoluat de doua ori afara, unde a reusit un rezultat de egalitate si a fost invinsa o data.
Piacenza - Rimini. Gazdele au castigat doua din cele patru partide pe care le-au jucat in fata propriilor suporteri, o data au terminat la egalitate si au inregistrat o infrangere. Rimini, in schimb, se poate lauda cu patru puncte in cele patru jocuri disputate pe alte terenuri. Dar, oaspetii nu au o defensiva buna, in meciurile din deplasare primind sapte goluri.
Bradford - Huddersfield. Aceasta este o partida dificila pentru pariori pentru ca, de-a lungul timpului, rezultatele au fost surprinzatoare in urma unor jocuri echilibrate. In ultimele cinci jocuri, gazdele au castigat o data, doua partide s-au terminat la egalitate, iar oapsetii s-au impus de doua ori. Interesant este ca in fiecare din aceste partide s-a inscris cel putin un gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite